2777
2789
عنوان

مشاوره

102 بازدید | 16 پست

خونه پدرم رفته بودم امروز شوهرم گفت حق نداری خونه مادرت زیادبری اونادخالت میکنن ....منم گفتم نمیتونم ترم خونه مادرم حق دارم خب برگشت گفت همونحابمون دیگه میخونه میتونی تموم کنی 

اگر زیاد میری و همه چیو برای خانوادت تعریف میکنی و دخالت میکنن حق دارن شوهرتون و باید از همون اول کمترش میکردید که به مشکل نخورید 

این جهان کوه است و فعل ما ندا 🩷🌸🎀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگر زیاد میری و همه چیو برای خانوادت تعریف میکنی و دخالت میکنن حق دارن شوهرتون و باید از همون اول کم ...

خانواده من اصلا اینجوری نیستن اصلا کلی احترام می زارم بهش به خانوادش مادر شوهرم تو همه ی زندگیم دخالت میکردمادرخودش اهل دخالت فک میکنه خانواده منم همینطوری دست بزن هم داره چندبارزده ولی من بااین وجود اومدم خونه الان نمیدونم به نطرشماکاردرستی کردم ااومدم؟

اگر زیاد میری و همه چیو برای خانوادت تعریف میکنی و دخالت میکنن حق دارن شوهرتون و باید از همون اول کم ...

خانواده خودش کلا دخالت میکنن خونه مادرم نمیاد یه بار بیاد پدر شوهرم بر میگرده میگه بازاونجامیری

آخه من خونشون ترم خب آدم با تلفن که میتونه حرف بزنه حرفش چرته آدم ازراه دورهم میتونه دخالت کنه