2777
2789

از نصف دیدم چیزی ک دیدم ی کشور با ی کشور دیگه جنگ میکنن و پیروز میشن 

ب مردم کشور شکست خورده میگن بیاین با ما باشید جاتون امنه و فلان 

یه عده حتی سرباز کشور متجاوز میشن 

زنها و مردها و از هم جدا میکنن 

در این بین آیدا خانم معلم شهر ب عنوان نماینده صلیب سرخ بین مردم و نظامیهاست و حرفای اونارو برا مردم ترجمه می‌کنه 

زنها و مردها رو ب زور از هم جدا میکنن 

آیدا تلاش می‌کنه همسر و پسراشو نجات بده و پیش خودش نگه داره ک نمیشه و ب زووووور جدا میکنن از هم 

بعد تمام مردارو میبرن تو ی جای بزرگ از پنجره ها ب همه شون شلیک میکنن و میکشنشون و دسته جمعی خاکشون میکنن 

بعد ی فریم دیگه از زندگی رو نشون میده 

شهر آروم شده آیدا برگشته ب خونه ی قبلیش ک چند نفر دیگه ساکن هستند و 

ساکن جدید عکسای خانوادگیشونو میاره و میگه فک کردیم صاحبای این خونه مردن و آیدا میگه حتی جنازه های همسر و پسرامو بهم تحویل ندادن 

بعد نشون میده جنازه هارو از گور کشیدن بیرون و آیدا از بین لباساشون میشناستشون 

خیلی سخته بچه ها 

خداروشکر ک در امنیتیم 

و این امنیت و هم مدیون غیور مردمان مون هستیم ک از جونشون برای حفظ این خاک مایه گذاشتن 

و تاریخ نشون میده ب دشمن نباید نباید نباید اعتماد کرد 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه وحشتناک، این چی بود گفتی کحایی بود فیلمش

نمیدونم گوگل کن من از شبکه تماشا دیدم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

هرچی تا حالا ضربه خوردیم از اعتماد به دشمن خوردیم کثافتای دروغ گو میگن موشک و بزارین کنار الان دنیا دنیای صلحه ماهم بچه....بعد خودشون کارشون ساختن سلاح و خرید و فروشه تمام جنگها رو خودشون راه میندازن سلاح هاشون به فروش بره

با زنها چیکار میکنن

معلوم نمیکنه ی جاییش آیدا ب دکتر التماس می‌کنه پسرامو کنار زخمی ها جا بزن 

دکتر میگه سه تا ماشین زخمی فرستادیم از هیچکدوم خبری نشده این ینی اونارو هم میکشتن 

هرچی تا حالا ضربه خوردیم از اعتماد به دشمن خوردیم کثافتای دروغ گو میگن موشک و بزارین کنار الان دنیا ...

دقیقا 

تاریخ نشون داده ب دشمن نباید اعتماد کرد

2790
2778
2791
2779
2792