2777
2789

۱۸ هفته باید بره آنومالی بگو حساب کنه ببینه کی میشه ۱۸ هفته 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب نمیدونه الان هفته چندمه

خب این سونو رو باید دکتر بنویسه بگو بره دکتر خودش براش حساب می‌کنه می‌نویسه 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

برای چی هست اصلا؟

غربالگریه دیگه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من استرس دارم یکم میشه راهنماییم کنین میترسم بارداری اولیه، ازچی میگن توغربالگری؟

طول سرویکس چک میکنن

اندازه اندام های جنین چک میکنن هر کدوم جدا جدا

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

همون ۸هفته درسته؟

نه ۱۸ هفته یا چهارماهگی

ک جنسیت قطعی بهت میگن

چون چندهفته بودین رفتین؟من۴۸روزمه هفته ۷ام هستم

اولین بار برا سونو  تشکیل قلب میری

هفته ۷ یا ۸ 

بعدش هفته ۱۲ یا ۱۳ برا سونو nt و ازمایش میری

۴۰ روز بعد سونو nt میری بر سونو انومالی