2777
2789
انشالله عزیزم مهربونایی مث شما کم پیدا میشن چه خوب که شبیه خودتونه اتفاقا منم یه مورد دیدم دختره کپی ...

آره مام تو دوره آزمایش هستیم.دقیقا اونایی که نمیدونن بچه خونیمون نیست هم میگن خیلی شبیه منه.خدارو شکر اون چیزی که میخواستم و دقیقااااا بهم داد.ولی العان فقط ازش میخوام انتقالیمون جور شه راحت شم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
چقدر قلب بزرگی دارین،بهتون تبریک میگم

مرسی عزیزم لطف دارین شما

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=54853727]مرسی عزیزم لطف دارین شما[/QUOTE.   فرشته هایی مثل شما قطعا پیش خدا حیل عزیز هستن،میشه خواهش کنم برای من دعا کنی،از ته قلبم ازت خواهش میکنم،اسمم مهشیده

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید.ازتون خواهش میکنم  باردار نیستم...تیکرم رفت رو تبریک ولی حتی یک درصد از غمم کم نشده هنوز،دلم آتیش میگیره نگاهش میکنم، ولی نمیخوام برش دارم...خدا من له شدم،مردم،این امتحان رو تمام میکنی؟
[QUOTE=54853727]مرسی عزیزم لطف دارین شما[/QUOTE.   فرشته هایی مثل شما قطعا پیش خدا حیل عزی ...

ان شاالله که اینطور که میگی باشم.حتما دعات کردم صلواتم فرستادم اگه قابل باشم پیش خدا.شمام برای انتقالی شوهرم به تهران دعا کنین خیلی تو بد وظعیتی هستم.خدا حاجت دلت و به خیر بده مهشید جان

ان شاالله که اینطور که میگی باشم.حتما دعات کردم صلواتم فرستادم اگه قابل باشم پیش خدا.شمام برای انتقا ...

مرسی عزیزم،نگران انتقالی نباش ،درست میشه تو بهترین زمان ممکن،آرزوی هر آدمی عاقبت بخیری هست،این بچه عاقبتتون رو خیر کرد،به حرف هیچکس توجه نکن

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید.ازتون خواهش میکنم  باردار نیستم...تیکرم رفت رو تبریک ولی حتی یک درصد از غمم کم نشده هنوز،دلم آتیش میگیره نگاهش میکنم، ولی نمیخوام برش دارم...خدا من له شدم،مردم،این امتحان رو تمام میکنی؟
مرسی عزیزم،نگران انتقالی نباش ،درست میشه تو بهترین زمان ممکن،آرزوی هر آدمی عاقبت بخیری هست،این بچه ع ...

ان شاالله.خدا از زبونت بشنوه

همین فقط بگم کافیه؟یعنی۱۸ روز پشت هم مهمون دعوت کنم خونم؟اینجوری ؟؟

اره عزیزم ..حتما هم نبایس زیاد باشن ..همون همسایه هات کافین ..روضه خونم خبر کن ..به امام حسین بگو اگر حاجتمو بدی بعد گرفتن حاجت 18 روز پشت سرهم روضه مادرت میگیرم

اره عزیزم ..حتما هم نبایس زیاد باشن ..همون همسایه هات کافین ..روضه خونم خبر کن ..به امام حسین بگو اگ ...

اخه یه مقدارسخته۱۸ روز.روزه خون هم بخوادببیاد

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم