2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خدا حاجت شما و همه رو بده به حق این شب

برا امضام دعا کنین عزیزان

برا بیکارا هم دعا کنین فدای دلتون شم

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین

منم شنیدم خیلی حاجت میده .منم امشب دم خونمون سمنو پزونه چای شیرینی هم دادن چون فقط جمعیت آقایون بود من نرفتم شوهرم برام چای شیرینی آورد داشتم میخوردم برااولین بار خانم و به محسن6ماهش که تو شکمش مرپر شد قسمش دادم تاقبل 6ماهگی دخترم که ازپرورشگاه آوردمش کارانتقالی شوهرم جورشه به تهران.دخترم العان 2ماهشه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

توشهرغریب نزدیک خانواده شوهر دیگه خسته شدم کلافه شدم به جنون رسیدم ای خدا کارم جورشه براهمیشه ازشون دور شم یعنی میشه دلم و شاد کنی یافاطمه دل همه منتظرا رو شاد کن

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
منم شنیدم خیلی حاجت میده .منم امشب دم خونمون سمنو پزونه چای شیرینی هم دادن چون فقط جمعیت آقایون بود ...

دخترت تودلتون جاباز کرده؟حسش چجوره حالا که شما این کار خیر وثوابو کردین؟

دخترت تودلتون جاباز کرده؟حسش چجوره حالا که شما این کار خیر وثوابو کردین؟

آره بادنیا عوضش نمیکنم.خیلی نازه همه میگن مثل خودمه.خیلی حس قشنگیه خیلی.اما دوست دارم صرفا بخاطر تجربه کردن حس قشنگ بارداری که همه ازش یاد میکنن منم حاملگی و تجربه کنم دیگه کسی بهم ترحم الکی نکنه خسته شدم از دست رفتارا و نگاهای اطرافیانم خیلی نامردن خیلی

آره بادنیا عوضش نمیکنم.خیلی نازه همه میگن مثل خودمه.خیلی حس قشنگیه خیلی.اما دوست دارم صرفا بخاطر تجر ...

اتفاقا امشب من دلم برا اولین بار شکست ..یه خانمی که سمنو پخته بود به گفت برم هم بزنم بنده خدا نیتش خیر بود ولی من گفتم خدایا اگه اونقد دیر کنی من چجور تحمل کنم ...بازم توکل بخودش.ایشالا به اجر این کارت خدا یه پسرم بهت بده...جنست جور بشه چون دختر که داری...شوهرت چی دوسش داره؟

آره بادنیا عوضش نمیکنم.خیلی نازه همه میگن مثل خودمه.خیلی حس قشنگیه خیلی.اما دوست دارم صرفا بخاطر تجر ...

انشالله عزیزم مهربونایی مث شما کم پیدا میشن چه خوب که شبیه خودتونه اتفاقا منم یه مورد دیدم دختره کپی باباش بود وقتی شناسنامه شو میخواستم بهم نامه ی دادگاه رو داد که شش ماه آزمایشی پیششون بود که اگه مشکلی پیش نیاد دائمی بشه الان خدا رو شکر بهترین زندگی رو براش درست کردن یعنی قیافه ش با باباش مو نمیزد هیچ کس هم جز من نمیدونست

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
اتفاقا امشب من دلم برا اولین بار شکست ..یه خانمی که سمنو پخته بود به گفت برم هم بزنم بنده خدا نیتش خ ...

ان شاالله.دختر دوست داریم هردوتامون.همین العان بابایی شده با صدای باباش ساکت میشه  

چقدر قلب بزرگی دارین،بهتون تبریک میگم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید.ازتون خواهش میکنم  باردار نیستم...تیکرم رفت رو تبریک ولی حتی یک درصد از غمم کم نشده هنوز،دلم آتیش میگیره نگاهش میکنم، ولی نمیخوام برش دارم...خدا من له شدم،مردم،این امتحان رو تمام میکنی؟