2777
2789
عنوان

فكر نكنم

152 بازدید | 12 پست

فكر نكنم كسي به اندازه من دلش بخواد فاميلش از بين برن.... سردرد گرفتم از دستشون 

اينهمه ادم ميره ذوق داره كه بهش خوش بگذره ولي تازه برعكس همش انرژي منفي همش نگاه هاي سنگين ميگيره ازشون

اه اه اينهمه ميگن باهم خوب باشيد برين و بياين  صله رحم كنيد انگار نريم و دوري و دوستي بهتره

كاش يا اونا ميرفتن جايي يا ما بخدا خسته شدم از اول مجلس تا اخر همش خودمو زده بودم به بيخيالي و سكوت ولي چه فايده سردرد و يه عالمه حس هاي بد موند واسم...

دختر عمه باهام مشكل داره وقتي چندتا از دختراي ديگه باشن اصلااااا باهام گرم نميگيره نشون ميده كاري باهام نداره اما امشب كه اونا نبودن اومده بود همش به شوخي كردن و گرم گرفتن منم چون دستشو خوندم ديگه وسط حرفاش پا شدم ازش دور شدم....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الكيه ميگن حسود فقط خودش اذيت ميشه والا منكه هربار حسوداي اطرافمو ميبينم تا چندروز اذيتم

ههه من بخام کارای عمه هام وتعریف کنم دهنت بازمیمونه خداازشون نگذره خیلی اذیتم کردن

من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی ابی*ولی باخفت وخواری پی شبنم نمیگردم.
ههه من بخام کارای عمه هام وتعریف کنم دهنت بازمیمونه خداازشون نگذره خیلی اذیتم کردن

نگذره الهي

امشب مدام در حال تيكه انداختن بودن بهم

فقط سريع ازشون دور ميشدمو خودم مشغول ميكردم

داشتم تو غذا كشيدن كمكشون ميكردم زن عموم فضول شده بود هي دستور ميداد اسم همه رو با كلمه خانم صدا ميزد منو كه ميرسيد فقط اسممو ميگقت!!!!! منم هرچي ميگفت بي توجهي ميكردم

نگذره الهي امشب مدام در حال تيكه انداختن بودن بهم فقط سريع ازشون دور ميشدمو خودم مشغول ميكردم

دقیقا!!!!وای ازتیکه هاشون....چنوقت پیش خونه عمم بودیم،بحث وزن ولاغری وچاقی بود،عمم خودش 150کیلوعه،وشوهرشم 60!دخترعمم ک س سال ازمن کوچیکه 75!!عروسشونم ک تازه گرفتن فوق العاده هیکل!ازپسرعمم قدش بلندتره!بعدهرکی وزنشوگفت منم گفتم من ک ازرژیم وباشگاه راحتم!50کیلوم!عمم نیشخندزدگف اززمانی ک یادم میادتو50کیلوبودی!!(منظورش این بودمردی یکم چاق شی ؟!)

من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی ابی*ولی باخفت وخواری پی شبنم نمیگردم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز