2777
2789
عنوان

شانس خرابا

287 بازدید | 29 پست

یکی از دوستام که قیافه معمولی رو به پایینی داره ازدواج کرده اونم با کی؟ با اکس رفیقش که یه پسر پولدار قد بلند خوشتیپه واقعا از همه لحاظ از خودش سر تره نمیفهمم پسره از چی این خوشش اومده کلا این دوستم خیلی شانس داره همه دوست پسراش پولدار و خوشتیپ بودن کلی خرجش میکردن 

حالا خیانتکارم هست قبل از اینکه با این پسره که حالا شوهرشه ازدواج کنه با دوست صمیمی پسره بود بعد خودش برام تعریف می‌کرد یه بار دوتایی رفته بودن بیرون این و پسره نمیتونن خودشونو کنترل کنن میبوسن همو بعدم دوستم با اکسش کات میکنه با این دوست میشه حال‌ام ازدواج کردن و مطمئنم خوشبخت میسن چون پسره هم پولداره هم واقعا خوشتیپ

چراا خیانتکار ها و خرابا آنقدر خوشبختن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرابا خوش شانس نیستن

اینا هم موقتی هست و پسره که شوهرشه مثل اکساش میفهمه چه غلط بزرگی کرده

اونی خوش شانسه که این موقعیتش ثابت بمونه که ١٠٠ درصد نمیمونه حتی با بچه

من که ندیدم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بلدن چطوری  با پسرا حرف بزنن .

با انواع و اقسام پسرا حرف میزنن . راهشو پیدا میکنن .

وگرنه کسی که  رنگ پسری رو نمیبینه . و با پسرا دم خور نمیشه . چطور میدونه رگ خواب پسرا چیه ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببخشید 

ولی خاک تو سر دوستت

با همسر آینده‌اش می‌رفته بیرون ک مخشو بزنه و دوست پسرشو می‌بوسیده در کنار همسر آینده‌اش🤦‍♀️

البته خب اینجور افراد خودشونم به تعهد طرف مقابل زیاد اهمیت نمیدن برای همین اینجوری رفتار می‌کنند

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

آب میگرده گودال پیدا میکنه 

همسرشونو که چندین دوست و اکس و عکس و.. داشتن 

نمیشه به قطعیت گفت خوشبخت میشن 

حالا امیدوارم بشن 

شایدم با همین شرایط هم در آینده هم کنار بیان 

بدون تعهد و....... 

از واژه خراب خوشم نمیاد به هر حال

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد