nafise_22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 685 عنوان حس ششم قوی 65 بازدید | 4 پست کسی هست که حس ششم قوی داشته باشه من با پارتنرم سه سال تو رابطه بودم رابطه از طرف ایشون تموم شدحستون به برگشتش چیه ؟باهاش ازدواج میکنم ؟ 1404/04/22 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafise_22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 685 @دختر_بلوبری سلام عزیزدلم :)خوبی ؟اگه پررویی نیست و دوست داشتی میشه به این سوالم جواب بدی ؟😇هفت دی سالگرد اشنایی منو محمدرضاستبه نظرت تا اون موقع با همیم ؟ خودش پیشقدم میشه ؟قربون دستت عزیزم ♥️
nafise_22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 685 @دختر_بلوبری سلام عزیزدلم :)خوبی ؟اگه پررویی نیست و دوست داشتی میشه به این سوالم جواب بدی ؟😇هفت دی ... البته یکبار بهم گفتی تا آخر آذر برمیگرده ، ولی گفتم شاید خدای نکرده باز تغییر کرده باشه 😅
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 10840 @دختر_بلوبری سلام عزیزدلم :)خوبی ؟اگه پررویی نیست و دوست داشتی میشه به این سوالم جواب بدی ؟😇هفت دی ... سلام زیبا جان🌱♥️آره حس میکنم تا اون موقع برگشت دارید من خودم حس میکنم آخر های آذر اوکی میشه رابطهتون یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
nafise_22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 685 سلام زیبا جان🌱♥️آره حس میکنم تا اون موقع برگشت دارید من خودم حس میکنم آخر های آذر اوکی میشه رابطهتو ... قربونت بشم عزیزممم🙈🫠انشاالله :)یه مشکلی که داره اینه ثبات ندارهو خیلی دودلهیکم بچس هنوزمحبت کردی مهربون خانوم♥️