2777
2789
مزخرف ترین بانک بوده و خبر نداشتمدر اولین فرصت حسابم میبندم و انتقال میدم یه بانک دیگه

اره دقیقا منم

سپرده داری توام ؟ 

خدا کنه حالا سیستم اوک شه بتونن پولو بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم. ببین ی نرم افزار بهمون داد .حساب کردم رو 180 میلیون 3500 سود داد

به چیزی بهت میگم برو درموردش تحقیق کن‌ . تماس بگیر از کارشناسشون بپرس. صندوق درامد ثابت هما . ببین تو بورس هست ولیاصلا ریسک نداره. عین بانکه. درامد ثابت. شنیدم ۳۰ـ۳۵ درصد سود میده. مطمعن هم هست. بپرس به نظرم سود بیشتری بهتون بدن. ببین واضح بپرس ازشون اگر ۱۸۰ میلیون بذارم ماهی چند میدید. به نظرم قطعا از ماهی ۳/۵ الان بیشتر میدن.

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

اره دقیقا منمسپرده داری توام ؟ خدا کنه حالا سیستم اوک شه بتونن پولو بدن

من مبلغی که خرج میکردم واریز میکردم به اون حسابم

اون یکی حسابم ملی هست درآمدم واریز میشه

اونو موبایل بانک‌شو فعال نمیکردم که از تو خونه خرج اضافی نداشته باشم

حالا میرم سپه میبندم یه جا دیگه حساب باز میکنم و موبایل بانک‌شو فعال میکنم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
سپرده بلند مدت نیس ؟

نه عزیزم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
اهانبنظرت کی میشه بتونیم حسابو ببندیم ؟ همش میگن صبر زمانش تقریبی مثلا 🤔ای کاش بانک درست جواب میداد ...

اطلاع ندارم

به چیزی بهت میگم برو درموردش تحقیق کن‌ . تماس بگیر از کارشناسشون بپرس. صندوق درامد ثابت هما . ببین ت ...

این صندوق سودی سالانه حدود ۳۰٪ داره که به صورت ماهانه پرداخت می‌شه

💵 اگر ۱۸۰ میلیون تومن سرمایه‌گذاری کنین

با نرخ ۳۰٪ سالیانه، سود کل یک سال 54 میلیون تومن

یعنی هر ماه ۴٫۵ میلیون تومن به حساب‌تون واریز میشه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

این صندوق سودی سالانه حدود ۳۰٪ داره که به صورت ماهانه پرداخت می‌شه💵 اگر ۱۸۰ میلیون تومن سرمایه‌گذار ...

خب عزیزم طبق صحبت دوستمون، اوراق بانک هم سالانه ۲۵ درصد میدن درسته؟ باز بالاخره این سودش بیشتره.

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️