ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 عنوان بسته پستی سوال دارم 103 بازدید | 13 پست بسته من تو راه شهرستان کناریمونه انگار از پست مرکزی استان بجای شهر خودمون رهسپار اونجا شده با اینکه هم جلوی کد رهگیری هم داخل سایت اسم شهر خودمون زدن بنظرتون چی میشه مرجوع میشه به تهران؟ یا از همونجا میفرستن شهر خودمون من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:) 1404/04/22 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کریم_خان_زندیه عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1707 از همونجا میاد شهر خودتون من یک بار آدرس اشتباهی زده بودن باز اداره پست آورد «شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 از همونجا میاد شهر خودتون من یک بار آدرس اشتباهی زده بودن باز اداره پست آورد اهاا ممنونم گلم من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)
fatimaandmorteza عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 5464 بسته ی من ک یک ماه پیش سفارش دادم هنوز نرسیده دستم خانومه میگه ما پست کردیم ولی اسمم نیست تو لیست کد مرسوله ها اتفاقا امروز دوباره پیام دادم گفتم الان چاره چیه چکار کنم سین نکرده 🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 بسته ی من ک یک ماه پیش سفارش دادم هنوز نرسیده دستم خانومه میگه ما پست کردیم ولی اسمم نیست تو لیست کد ... مطمعن بودی بهش؟ من کد رهگیری دارم تو سایت پست میزنم توراه شهرستان دیگست من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)
fatimaandmorteza عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 5464 مطمعن بودی بهش؟ من کد رهگیری دارم تو سایت پست میزنم توراه شهرستان دیگست آره چند بار دیگه هم سفارش دادم ازش اینبار ک بدتر عجله داشتم هنوز نرسیده دستم 🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 آره چند بار دیگه هم سفارش دادم ازش اینبار ک بدتر عجله داشتم هنوز نرسیده دستم واییمنم چهارتا بسته دارمیکی گناوه بقیه تهران منم عجله دارم 🤦♀️ من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)
fatimaandmorteza عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 5464 واییمنم چهارتا بسته دارمیکی گناوه بقیه تهران منم عجله دارم 🤦♀️ حالا جالبه خانومه میگه بستتو بردم پست ارسال کرده اصلا اسمم نیست تو لیست کد پیگیری 🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 حالا جالبه خانومه میگه بستتو بردم پست ارسال کرده اصلا اسمم نیست تو لیست کد پیگیری زنگ بزنی پست جوابگو نیستن؟ من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)
fatimaandmorteza عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 5464 زنگ بزنی پست جوابگو نیستن؟ رفتم دیروز میگه کد میخواد 🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 رفتم دیروز میگه کد میخواد ای بابا من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)
fatimaandmorteza عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 5464 زنگ بزنی پست جوابگو نیستن؟ حالا امروز ب خانومه پیام دادم بره پست مشهد ازونجا پیگیری کنه 🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 حالا امروز ب خانومه پیام دادم بره پست مشهد ازونجا پیگیری کنه شمام مشهدیفکر کنم کلا پستش مشکل خوردهمنم رفته مشهد که باز رفته شهرستان دیگه من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)
fatimaandmorteza عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 5464 شمام مشهدیفکر کنم کلا پستش مشکل خوردهمنم رفته مشهد که باز رفته شهرستان دیگه آره از مشهد خرید کردم 🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹