2777
2789

دیروز نیاز فوری به انجام یک کار بانکی داشتم و این در حالی بود که فرصت چندانی باقی نمانده بود و یک ساعت دیگر بانک‌ها تعطیل می‌شد.

پس کمر همت بسته سریعا به سمت ایستگاه قطارشهری حرکت کردم. وقتی به سمت گذرگاه رفتم تا کارت خود را به او بمالم، ناگهان دیدیم فردی در جلوی من چنین کاری را کرد و در بر او باز شد و وارد شد. با اینکه وقتی یک نفر از گذرگاه وارد می‌شود، سریعا در بسته می‌گردد اما در گذرگاه آن قدری باز بود که من نیز بدون اینکه کارت خود را بمالم و هزینه‌ای نمایم از آن وارد شدم و تا وارد شدم، در بسته شد به‌طوری که مانتوی من لای درهای آن گیر کرد و صبر کردم تا فرد جدیدی بیاید و مانتوی من آزاد شود. گویا آن در منتظر بود من وارد شوم تا سپس بسته شود و جلوی دیگران را بگیرد.

بگذریم؛ وارد قطار که شدم، مطابق انتظار تمام صندلی‌ها پر بودند و من آه کشیدم. آه من تمام نشده بود که ناگهان به ایستگاهی رسیدیم و چندنفر که مقابل من نشسته‌ بودند، برخاستند و اینگونه روی صندلی نشستم. بگذریم که نگاه‌های متوقعانه و طلبکارانهٔ مشتی پیرزن که منتظر بودند به آنها تعارف کنم را به‌ناچار تحمل کردم و حتی ده ثانیهٔ قبل از پیاده‌شدنم، به دخترکی جوان و قرتی گفتم جایم بنشیند تا آن پیرزن‌ها حسابی چزّشان بیاید.

به بانک که رفتم تنها سی دقیقه فرصت مانده بود و ۲۴ نفر در نوبت پیش از من بودند‌. امیدم را از دست داده بودم که ناگاه خانمی از سوی خدا به نزدم آمد و به من گفت: خانم ممکن است لحظه‌ای این وسایل مرا بگیرید من یک سر به بچه‌هایم در خودرو بزنم. با این که دوست داشتم سر به تنش نباشد به‌خاطر اینکه چنین باری را می‌خواهد روی دوشم بگذارد، اما با لبخندی گوشاگوش به او گفتم: باشد این لطف را در حقت می‌کنم. و او مثل اینکه گمان کرد به‌مزاح از این عبارت استفاده کردم، خندهٔ ریزی از خود بروز داده و وسایل را تحویل داد. یک کتاب ملت عشق بود که از نشانگان کتابش دانستم تا صفحهٔ ۱۷۵ آن را خوانده است. پس خواستم با او مزاح کنم و به همین منظور، نشانگان کتابش را در صفحهٔ ۲۰۱ گذاشتم. یک کیف کوچک زشت‌رنگ هم بود که آن را باز کردم و‌ اما آن چه درون آن دیدم باورنکردنی بود. یک کاغذ نوبت که نفر بعدی بود. پس از لطف خدا تشکر کردم و کاغذ نوبت خود را جای آن گذاشتم. لواشک کوچکی هم درون کیف بود که آن را برداشتم تا اگر در راه گرسنه شدم، نوش جان کنم. ناگاه نوبت من خوانده شد. از روی مسئولیت‌پذیری و امانت‌داری وسواس‌گونه وسایل وی را به‌جای اینکه در گوشه‌ای رها کنم، روی آبسردکن گذاشتم و برای انجام امر بانکی خویش نزد کارمند رفتم.

در میانیهٔ خدمت‌دیدن بودم که ناگاه آن زن آشفته و اخم‌کرده رسید و گفت: خانم کجایید این همه دنبالتان گشتم وسایل من کو؟ به او گفتم: روی آبسردکن. طلبکارانه اعتراضاتی کرد و رفت. آنگاه مجددا برگشت و کارآگاه‌گویانه گفت: خانم شما احیانا دست تو کیف من نکردی و نوبتت رو با من جابه‌جا نکردی؟ اینجا بود که از اهانت وی آشفته شدم و جیغ کشیدم و سر و صدا کردم تا رفت.

غرض اینکه امروز در سه جا دست خدا را دیدم. شما هم اگر از این نمونه‌ها برایتان پیش آمده خوشحال می‌شوم بگویید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

میترسم پست بذارم یه لگد هم به من بزنی😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

این حس غرور خیلی بده اینجوری فک نکن 

شیطان هم اینجوری فک میکرد. ماها نباید فک کنیم از هیچکسی برتریم این حقو نداریم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

حالا تو شوخی میکنی ولی جدی جدی یسریا سبک زندگیشون اینه😂

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

و اون کارای اخرت هم دزدی بوده

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

چقدر جو سایت سم شده

یه سری نوجوون که حوصلشون سر رفته میان تاپیک فیک میزنن و چرت و پرت میگن اعصابمونو میریزن بهم

اه حوصلتون سر میره پاشید برید سر درس و مشقتون کودکان نوگل

🦦