2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

126 بازدید | 10 پست

سلام چهار ساله ازدواج کردم پارسال بچه اولم سقط شد دیگه باردار نشدم با کلی نذر و نیاز و دکتر رفتن باز باردار شدم الان یازده هفته هستم همش استرس دارم که میدونم سمه واسم تیرویید کم کار و قندم دارم که کنترل نمیشن خخخخیلی ویار شدید دارم روزی پنج شیش بار بالا میارم هوس لیمو ترش و نمک دارم دلم شیرینی هم میخاد اما کمتر.بنظرتون جنسیت نی نی چی میتونه باشه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم زیاد بالا میاوردم اوایل

ولی ویارم هنوزم شیرینی هست

نی نیم دخمله

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

جنسیت از روی ویار اصلا دقیق نیست والا من همین ویار هارو داشتم بچم پسره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اصلا از روی ویار نمیشه جنسیت رو گفت ، من سر دخترم باردار بودم تا ۴ ماه ویار شدید داشتم که مدام تو دستشویی بودم و با زور سرم فقط سرپا بودم ، ویارمم ترشی و شوری بود زنداییم میگفت من اینجوری بودم بچم پسر بود ، فامیلمون میگفت من سر دخترم اینجوری بودم ، اصلا از روی ویار نمیشه گفت جنسیت چیه ، ویار فقط واکنش بدنت نسبت به هورمون بارداریه ، اگه خیلی جنسیت برات مهمه تو هفته ی ۱۰ بارداری با یه آزمایش میشه جنسیت رو فهمید