2777
2789
عنوان

برادرم دفتر املاک داره ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 24 پست

یا خداااا🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

بگو خودم بجهنم من سوختم هیچ کدومشون عین خیالتون نبود ولی دخترم چی اون بی پدر شد بی پول هم بشه که آب تو دل دایی مفت خورش کم نشه؟؟؟؟ عوض اینکه ی بار پشت من در بیان ی بار هوامو داشته باشند تو این گرونی منتظرن ی لقمه هم از من بی کس بکَّنن؟؟؟؟؟؟

بگو خاله برو ب همشون بگو حنای مادرم پیش من رنگ نداره .

خانم محترم با این اقوام فقط مشکلات خودتون رو هزار برابر میکنید سنگ اینارو بندازید بره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم ارتباط نگیر باز زردیس جون میری سمت برادرت شده بمونی تو خونه خودت از همسرت جدا نشی بمون اون ک ...

اخه اینجوری هم اذیتم 

احساس بی مصرفی و بی کفایتی میکنم ، هستم واقعیتش، چون اگر نبودم اوضاعم این نبود، ولی الان تو این اوضاع که شوهرم اینجوری نامردی کرده رفته ، زورم میاد ازش پول میگیرم ، تحقیر میشم 

خودم میتونم برم دنبال جا بگردم

ولی خوب آدم انتظار داره 

اخه اینجوری هم اذیتم احساس بی مصرفی و بی کفایتی میکنم ، هستم واقعیتش، چون اگر نبودم اوضاعم این نبود، ...

ول کن توروخدااا تحقیر چی حق تو دخترته نوش جونت 

تو فقط برو کیف کن با دخترت دوتایی خوش باشین 

پول بگیر پس انداز کن تا وقتی ک اون بگه دیگه نمیدم بعد اون وقت بگو حقمو بده طلاق 

دیگه کاری ب هیچکس نداشته باش 

دیگه خودت میدونی مادرت بفکر نیست ،انتظار داری برادرت کارتو انجام بده اونم مفتی ، تو این دنیا همه بفکر خودشونن 

طلاق از ذهنت فعلا پاک کن 

بعد طلاق خبری نیست

مینا قری هستم

ببین شوهرت ک کلا نیست تو الان فکر کن طلاق گرفتی ، از همین فردا بدون اینکه ب کسی بگی حتی خانوادت حتی دوستات ب هیچکس برو دنبال کار ، حالا یا دفتر بیمه یا هر کار دیگه ای 

خودت ،تنها خودت 

تا زمانی ک ب یک کار خوب دست پیدا نکردی حرف طلاق نزن 

حالا فکر کن تو طلاق گرفتی 2 میلیاردم داد بهت 

با طلاهات میتونی خونه بخری بالاخره ی کاری باید انجام بدی دیگه برای خرج زندگی 

پس الان بدون دردسر بدون استرس بدون اینکه پشتوانه مالی ک همسرت داره میده از دست بدی برو دنبال کارت 

انقدر گیر نده ک طلاقت بده 

ولش کن اونو بدرک ک رفت الان ارامش داری خونه نیست پولش ک هست همین برات کافیه 

بعد ک ب نتیجه رسیدی طلاقتم میگیری ی زندگی جدید شروع میکنی انشاللله

مینا قری هستم
ببین شوهرت ک کلا نیست تو الان فکر کن طلاق گرفتی ، از همین فردا بدون اینکه ب کسی بگی حتی خانوادت حتی ...

دقیقا دیگه تصمیم گرفتم ساده ترین مسائلم رو هم به خانوادم نگم