2777
2789
عنوان

ویروس hpv😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چی شدی؟متاسفانه منو همسرمم داریمافتضاح حالم بده

پریود شدم نتونستم برم بعد پریود میرم ولی واسه ویزیت اولیه که رفتم چن روز پیش گف حتی اگ نداشته باشی باید واکسن بزنی اگرم داشته باشی هزینه داروها خیلی زیاده 

و گف قبل نمونه برداری تا ۴۸ ساعت قبلش رابطه نداشته باش و ژل واژینال استفاده نکن

سلام عزیزم من خودم درگیر همین بیماری بودم از نوع 16 و 18 خیلی افسرده بودم اما توی همین نی نی سایت یه شخصی رو بهم معرفی کردن که درمانگر این بیماری بود خدا خیرش بده درمانم رو انجام داد و ازمایشم کامل منفی شد حالا من شمارشو میزارم هرکی که نیاز داشت باهاش صحبت کنه 09364100140 آقای نظری

اگه رابطه داشتی بدون کاندوم آره احتمالش خیلی زیاد پیش اب و اینا ،ترشحات  ..ولی شوهرت ..چی بگم والله ..تا وقتی درمان نشده رابطه محافطت شده داشته باش 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نمیخوام اعصابتو خراب کنم ولی ۹۹درصد از طریق رابطه جنسی منتقل میشه .دروغه از طریق استخر و شلنگ آلوده ...

استخر و اینام درسته عزیزم ..البته اگه ترشحات کسی که آلوده س برخورد داشته باشه با بدن ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

سلام عزیزم انشالا که نگرفته باشی یه خواستگاری اومدبرای خواهرم کاملا سنتی ولی پسره با همه فامیلش رابطه داشته وگرفته از نوع شدیدش یه هفته به عقد منو خودش به خواهرم میگه وجدا میشن همش از رابطه جنسی به وجود میاد نمی خوام دل چرکین بشی ولی مطمئنم همسرت رابطه داشته اگه قبل عید که آزمایش دادی ودیده بودی علامت هاش روی آلت همسرت وجود داره نگرفتی ولی اگه تازه ظاهر شده دوباره آزمایش بده مطمئن باش تویه ماه اخیر گرفته نمیدونم خدا میدونه شاید بایکی رابطه داشته نمی دونستم اون فرد مبتلا

اگه یکی زیادی خوب بود بدون سرش یه جای دیگه گرمه واقعا به چشمم دیدم

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
سلام عزیزم چی شدی؟متاسفانه منو همسرمم داریمافتضاح حالم بده

الهی عزیزم،میدونی تو این دنیا همیشه مینالیم  از خیلی چیزها که واقعا ارزش ندارن، تازه وقتی که به مریضی چیزی مبتلا میشیم میفهمیم دردی مثل این نیست.خدا جفتتون شفا بده انشاءالله 

استخر و اینام درسته عزیزم ..البته اگه ترشحات کسی که آلوده س برخورد داشته باشه با بدن ..

باید تماس پوست به پوست باشه اونم ناحیه تناسلی

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
پاپ اسمیر دادم قبل عید یعنی لازمه دوباره بدم؟

پاپ اسمیر نشون نمیده باید درخواست کنید تا تو پاسمیر ازمایش کنن

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏