2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خداروشکر کلا سه روز دانشگاه میرم ، بیشتر درسا عملی هست که معمولا نمره میدن سخت گیری ندارن

کجا درس میخونید؟

منظورم استان خودتونه؟

من تو انتخاب رشته الهیات ،عربی،ادبیات و مشاوره اوردم

ببخشید چقدر سطح علمی معلما افتضاحه با این تراز ا میگیرن

خیلی رک حرف میزنی 😂

اولا من برای کنکور خیلی جدی نخوندم چون دانشجو حقوق بودم با معدل 17/5 فارغ تحصیل شدم المپیاد حقوق هم شرکت کردم چون معدل الف بودم چون تمرکزم رو رشته اصلی خودم بود زیاد زحمتی نکشیدم فقط شانس مو امتحان کردم 

الان ترم دو هستم همین الانشم معدل الفم ، معدل دیپلمم 19 بوده تراز مصاحبه ده هزار بوده فقط تراز کنکور اردیبهشت چون تداخل داشت با امتحان پایان ترم دانشگاه نمره خوبی نگرفتم دعوت به مصاحبه شدم جبران کردم ✨

چی بگم تو تجربی که افتضاحه اینجا هم که شش هزار فاجعست

خب ایشون گفتن دعوت له مصاحبه میشن نگفتن مه قبول میشن😄

دبیری دانشگاه فرهنگیان تراز پایین هشت هزار نمیگیره(انسانی)

خیلی رک حرف میزنی 😂 اولا من برای کنکور خیلی جدی نخوندم چون دانشجو حقوق بودم با معدل 17/5 فارغ تحصیل ...

خواهش میکنم😂 شوک شدم واقعا شش هزار خیلی پایینه آخه

هرچی سخت گیری بشه هم برا معلما بهتره هم دانش آموزا انشالله که موفق باشین فقط ترازو دیدم اینارو گفتین خیلی بهتر شد