2777
2789
عنوان

عقب انداختن عادت ماهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 29 پست
خب خیلی دلم میخاد برم پارسال رفتم بازم پریود شدم ولی کربلا زیارت کردم

اصلا اهمیتی ندارد بیخیالش گرمی جات چایی زنجبیل اینا خیلی تاثیر داره یا تخم مرغ با خرما کمرا رو سفت میکنه

دختری از جنس دریا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فعلا پریودم

شروع کن خوردن قرص 

چون ممکنه بخاطر آب وهوا زودتر پریود بشی یا دیرتر

من باشم قرص و میخورم چون بری و زیارت نکنی دلت میسوزه

خیلی نگرانی برو دکتر زنان بهش بگو یه قرص خوب معرفی کنه 

اصلا اهمیتی ندارد بیخیالش گرمی جات چایی زنجبیل اینا خیلی تاثیر داره یا تخم مرغ با خرما کمرا رو سفت م ...

اینارو بخورم که زودتر میشم خاهر😑من کاری به درد واینا ندارم میخام پاک باشم که بتونم زیارت کنم

من بهمن رفتم کربلا و خوردم اون ماه پریودم خیلی حجم کم و بدون درد بود ولی از ماه های بعدش پریودم شد ۲۲روزه ...از الان که پریودی باید بخوری 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها فقط یه بار قطع شد دیگه منظم میشدی؟چه قرصی؟ مجردی؟

آره عزیزم فقط همون دفعه خوردم اولین بارممم بود داشتم میرفتم کربلا مامانم گفت بخور چند روز مونده به پریودم خوردم وتو کربلا هم هرروز یه دونه میخوردم اومدم اینور قطع کردم فرداش پریودشدم بعدهم منظم

خدایا منو به آرزوهام برسون
آره عزیزم فقط همون دفعه خوردم اولین بارممم بود داشتم میرفتم کربلا مامانم گفت بخور چند روز مونده به پ ...

میشه بگی چه قرصی؟ از کی باید شروع کنم؟ من امروز روز چهارم پریودیمه

میشه بگی چه قرصی؟ از کی باید شروع کنم؟ من امروز روز چهارم پریودیمه

همون قرص جلوگیری ال دی چند روز مثلا ۱۰ روز مونده به پریودبعدیت شروع کن اونجا هم که هستی شب ها قبل خواب یه دونه بخور برگشتی قطع کن پری میشی بایه دفعه هیچی نمیشه

خدایا منو به آرزوهام برسون
همون قرص جلوگیری ال دی چند روز مثلا ۱۰ روز مونده به پریودبعدیت شروع کن اونجا هم که هستی شب ها قبل خو ...

ممنون عزیزم تو گوگل نوشته باید از روز هفتم سیکل ماهانه بخورم