2777
2789
عنوان

شیردهی

157 بازدید | 16 پست

سلام مامانا خوبین؟

یه سوال شما شبا چطوری به نی نی شیر میدین میخوابین هروقت گریه کرد وبیدار شد بهش شیر میدین یا برطبق ساعت بیدارش میکنین و شیر میدین ؟

خدایا شکرت...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام من گاهی اوقات صدای ملچ ملوچ میشنوم بیدار میشم شیرش میدم البته با چشم بسته شیر میخوره زمانی که هفت روش بود تا چهل روزگی کلا شبا بیدار بود وروزا خواب خود به خودهر دوساعت بیدار میشد شیر میخورد

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

من گاهی نی نی سه چهار ساعت میگذره بیدار نمیشه میترسم قندش بیفته

نمیفته نگران نباش بچه خودش گشنش بشه بیدار میشه من که بیدارش نمیکردم تازه از خدام بود بیشترم بخابه بچمم خوب وزن میگیره

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

خوش به حالتون . پسر من تا ۲۲ ماهگی شبا هر یک ساعت شیر میخورد تا صبح . یعنی دوسال نخوابیدماااا . چهار ساعت خواب مداوم برام آرزو شده بود

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ممنون دوستان پس ریسک نمیکنم همون سر دو سه ساعت سعی میکنم بیدارش کنم ولی خیلی خوابش سنگینه هر چی باهاش ور میرم به زور سینمو دهنش هم میذارم ولی نمیگیره بیدار نمیشه 

خدایا شکرت...
ممنون دوستان پس ریسک نمیکنم همون سر دو سه ساعت سعی میکنم بیدارش کنم ولی خیلی خوابش سنگینه هر چی باها ...

دختر من چهار ساعت یه بار به زور بیدارش میکردم.محکم میزدم کف پاهاش .اگه تو خواب سینتو میگیره لازم نیست بیدارش کنی.دخترم الان ۱۷ ماهشه شبا اصلا بیدار نمیشه ولی من هم چنان ساعت میزارم دوبار بهش شیر میدم .البته شیشه میخوره.میزارم دهنش یه تکونش میدم مک میزنه با دستاش بازی میکنم تا خوابش سنگین نشه.تو هم امتحان کن.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

ممنون دوستان پس ریسک نمیکنم همون سر دو سه ساعت سعی میکنم بیدارش کنم ولی خیلی خوابش سنگینه هر چی باها ...

عزیزم نازی دلم نوزاد خواست..... الان باید بیدارش کنی چون کوچیکه قندش نیافته ولی کم کم که شروع به وزن گیری پرشده بکنه خودش بیدار میشه وگریه میکنه..... 

خوش به حالتون . پسر من تا ۲۲ ماهگی شبا هر یک ساعت شیر میخورد تا صبح . یعنی دوسال نخوابیدماااا . چهار ...

خوش به حال تو.دخترم ۱۷ ماهشه.بدون شام میخوابه و اصلا بیدار نمیشه تا هشت صب .خیلی ضعیفه.همش حرص میخورمو ساعت میزارم .اگه بچه خودش بیدار شه خیلی خوبه .وقتی ساعت زنگ میزنه هی میگم یه ربع دیگه پا میشم و کلا خوابم بهم میریزه.اصلا خواب راحت ندارم.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز