سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
سلام من گاهی اوقات صدای ملچ ملوچ میشنوم بیدار میشم شیرش میدم البته با چشم بسته شیر میخوره زمانی که هفت روش بود تا چهل روزگی کلا شبا بیدار بود وروزا خواب خود به خودهر دوساعت بیدار میشد شیر میخورد
❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗
ممنون دوستان پس ریسک نمیکنم همون سر دو سه ساعت سعی میکنم بیدارش کنم ولی خیلی خوابش سنگینه هر چی باهاش ور میرم به زور سینمو دهنش هم میذارم ولی نمیگیره بیدار نمیشه
ممنون دوستان پس ریسک نمیکنم همون سر دو سه ساعت سعی میکنم بیدارش کنم ولی خیلی خوابش سنگینه هر چی باها ...
دختر من چهار ساعت یه بار به زور بیدارش میکردم.محکم میزدم کف پاهاش .اگه تو خواب سینتو میگیره لازم نیست بیدارش کنی.دخترم الان ۱۷ ماهشه شبا اصلا بیدار نمیشه ولی من هم چنان ساعت میزارم دوبار بهش شیر میدم .البته شیشه میخوره.میزارم دهنش یه تکونش میدم مک میزنه با دستاش بازی میکنم تا خوابش سنگین نشه.تو هم امتحان کن.