2777
2789
عنوان

مصاحبه مهد کودک

101 بازدید | 12 پست

بعد مصاحبه اینو برام فرستاد بعنی قبول کرده اونجا کار کنم؟

سلام و روز خوش
با توجه به برگزاری جلسه با کارگروه اداری و اجرایی در مورد بکارگیری شما در محیط آموزشی کودکستان روشنا، این نتیجه حاصل گردید؛

✅ با توجه به اینکه لازم میدانیم؛ جهت آشنایی بیشتر با شما و آگاهی بخشی های بیشتر از طرف ما در مورد چگونگی روند فعالیت در محیط کودکستان و رشد بهینه کودکان، زمانهای بیشتری را جهت دانش افزایی شما در کنار هم باشیم و تلاشگری شما جهت بالندگی خود در این زمینه برای ما بسیار حائز اهمیت است؛ این فرصت را برای شما دوست عزیز تعریف میکنیم که نیاز است؛ روزهای دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۱ صبح جهت موضوعاتی که مطرح گردید در کودکستان روشنا حضور یابید.

قطعا فعالیت در محیطهای آموزشی کودکان زیر ۷ سال، مستلزم حضور نیروی پویا و پرتلاش و با دانش کافی میباشد؛ به امید روزهای روشن جهت بالندگی شما در روزهای معرفی شده در خدمت تان خواهیم بود.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید