2777
2789
عنوان

شوهر مظلومم😭😭💔💔

319 بازدید | 15 پست

سلام دوستان شرایط شوهر من خاصه تو امضام گفتم. خیلی مظلومه جیگرم براش کبابه.یه توده اندازه گردو گشاله رانش زده.خیلی میترسم چیزی باشه.ما به جز هم کسی رو نداریم😭

میشه به نیت اینکه " چیزی نباشه و شوهرم زود سلامتیش رو بدست بیاره و طول همر شوهرم"

هر دعایی که به دلتون میفته و هر چیزی که همیشه میخونین حاجت میگیرین به نیت شوهر من بخونید.فکر کنین برادر پدر یا پسر خودتونه 😭

الهی خیر دو عالم رو ببینید از ته دل دعاتون میکنم😭

از خدا میخوام همینور دعاتون تموم شد هموت ور همه ی حاجات قلبیتون رو بده و همه ی مشکلاتتون رو پوچ کنه🤲

فردا نوبت دکتر داره دعا کنین دکتر بگه هیچی نیست😭

من و دختر کوچولوم چشم انتظارشیم انقدر بخدا مظلومه تا حالا یه مورچه رو لقد نگرده دل نداره گریه اش میگیره😭

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهم صل علی محمد وال محمد💖

انشالله حل میشه بهش انرژی مثبت بده تا دلگیر نشه

برای ارزشمند بودنم نیازی به تأیید و نظر شماها ندارم.من خودم رو دوست دارم، همینطور که هستم.اگه معیارهاتون به من نمیخوره، میتونید برید.راه من از شما جداست

یکی پیدا شد شوهرش خوبه.. شوک شدم

مظلوم دو عالمه😭

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

برای مادربزرگ منم دراورده بود با جراحی گرفتن چیز خاصی نبود اسی نگران نباش برات صلوات میفرستم 

ان شاالله زود لباس عافیت بپوشه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

سلام ببخشید علائمشون چی بود پدرمنم یک ماهه یه پاش دردمیکنه

کشاله رانش ورم کرده درد میکنه