2777
2789
عنوان

تجربه شما از باز شدن دهانه رحم‌

83 بازدید | 12 پست

سلام من از ۱۸تیر تا ۲۱تیر یک سانت نیم باز‌ شده دهانه رحمم شبا درد دارم روزا هیچی دوباره برم معاینه یا نه انقدر هم پیاده روی و پله نوردی کردم دیگه پا درد شدم نمیدونم واقعا چ کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون موقع ک دکترت گفته بیا برو ... سوالت چیه الان

دکترم میگه هروقت ۴سانت شدی بستری شو سوالم اینه ک دوستان هم تجربه ای مثل من داشتن یانه چه مدت برای بقیه طول کشیده ک باز بشه 

دکترم میگه هروقت ۴سانت شدی بستری شو سوالم اینه ک دوستان هم تجربه ای مثل من داشتن یانه چه مدت برای بق ...

بدن با بدن فرق داره ... چ دکتر مزخرفی 

خب میگفتی از کجا بدونم چند سانت باز شده...

هر وقت دردات منظم شد و ول نکرد باید بری

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

دکترم میگه هروقت ۴سانت شدی بستری شو سوالم اینه ک دوستان هم تجربه ای مثل من داشتن یانه چه مدت برای بق ...

برای من از ۲۸ هفته تا ۳۶ هفته یک سانت بود.۳۶ هفته یهو تو نیم ساعت ۴سانت شد.

اگر میخوای زایمان کنی ی معاینه دیگه برو

هرچی بیشتر معاینه بشی زودتر زایمان میکنی

روز زایمانم موقع درد ها بزار معاینه کنن

من ۴۰ هفته و ۵ روز  ۱ ونیم سانت بازشده بود یکم خون ریزی داشتم همراه با درد وحشتناک رفتم بیمارستان گفتن باز شده برو پیاده روی کن شوهرم دستم گرفت تمام پله های بیمارستان وحیاط بالا پایین رفتم دوباره رفتم واسه معاینه گفت ۷سانت شده دیگه رفتم برای بستری 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

انشاءالله بتونم طبیعی زایمان کنم شرایط سز ندارن

شرایط سز ندارم  

عزیزم از سزارین ی تابو نساز برای خودت 

ورزشتو بکن بعدش خودتو بسپار ب خدا هر چی شد شد

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....