2777
2789
مرسی گلم خیلی دعام کن ❤️❤️نه بعضیاش رو یازدهم زدم اونایی که تک پایه است یازدهم زدم جامع ها رو دوازده ...

ایشالا  بنظر شما یع منبع با ازمون کافی نیست ؟همراه با جزوه کلاس ؟

ایشالا بنظر شما یع منبع با ازمون کافی نیست ؟همراه با جزوه کلاس ؟

چرا دقیقا کافیه انفاقا هر چی آزمون بیشتر بهتر به جای کتاب تست 

کلاس که حتما برو هر کسی هم گفت نرو گوش نده خصوصا الان دیگه کنکور نمیشه به صورت خود خوان بخونه کسی…کلاس مسیر رو برات هموار میکنه ولی نکته مهم اینه که مثلا ۳۰ ۴۰ درصد وقتت برای کلاس باشه ۶۰ درصدش خودت بخونی و تست بزنی چون بدون تست زدن فقط کلاس دیدن هیچ فایده ای نداره

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دقیقا کافیه انفاقا هر چی آزمون بیشتر بهتر به جای کتاب تست کلاس که حتما برو هر کسی هم گفت نرو گوش ...

اجی مرسی خیلی ها میگفتن کلاس خوب نیست بنظر منم خیلی خوبه خداروشکر یه نفر با درصد خوب گفت کلاس خوبه خیلی وقتتو گرفتم موفق باشی 

اجی مرسی خیلی ها میگفتن کلاس خوب نیست بنظر منم خیلی خوبه خداروشکر یه نفر با درصد خوب گفت کلاس خوبه خ ...

ببین حالا کلاس مهمه با کی بری و اینکه برای یه نفر ممکنه فلان استاد خوب باشه ولی برای یه نفر دیگه نه خیلی چیز شخصی ایه ولی من حتی دیدم اونی که میگفت کلاس خوب نیست و نمیرم میزفت! همه درس هارو هم میرفت 

بیخشدا وقتتونم ویگیرم دهم و یازدهم رو تابستون تموم کردین؟

نه عزیزم خواهش میکنم والا اینقدر خسته شدم ۵ روز دیگه کنکور دارم نمیتونم بخونم … 

من یازدهم رو چون تازه خونده بودم تابستون یازدهم نخوندم … دهم رو تابستون خوندم تقریبا همه شو مثلا فیزیکش رو کامل خوندم شیمی اش هم چون با هادیان فرد پیش میرفتم تابستون استوکیومتری و محلول ها رو از مسایل خوندم + شیمی الی 

زیست هم تقریبا کل دهم رو خوندم تابستون به جز فصل کلیه ولی گیاهی هارو کامل تابستون خوندم هم دهم هم یازدهم و اینکه از دوازدهم هم فصل ۱ و ۲ زیست و ۱ شیمی (کامل نه) و ۱ فیزیک رو خوندم 

ببین حالا کلاس مهمه با کی بری و اینکه برای یه نفر ممکنه فلان استاد خوب باشه ولی برای یه نفر دیگه نه ...

عزیزم من یه سوال داشتم بنظرت الان که شروع کردم اگه وقت اضافه آوردم برای اینکه زیست رو بالای 80 بزنم فیلم ببینم؟

عزیزم من یه سوال داشتم بنظرت الان که شروع کردم اگه وقت اضافه آوردم برای اینکه زیست رو بالای 80 بزنم ...

اره اگه دیدی تست هارو نمیتونی خوب بزنی حتما ببین چون گفتی سال قبل خوندی و تست زدی شاید نیاز نباشه کامل فیلم ها رو ببینی بیشتر همون تست بزن هر جا نیاز بود ببین به نظر من البته