2777
2789
عنوان

عاشق ادم سمی🙂

93 بازدید | 7 پست

تو ی رابطه ایی بودم ک ۶ماه اول رابطه رو اصلا جدی نمیگرف 

بعدش ک جدی شد هر سر‌موضوعی کات میکردیم ی دعوای کوچیک میشد میگف اصلا کات کنیم 

خودش ک‌میگف خیلی دوسم داره ولی ت رفتاراش نبود این 

هرچی میشد اصلا ادم حامی نبود میگف تقصیر توعه دعوا میشد گذشترو میزد ت سرم اره ت فلانی اینا باز خودش ب هر روشی بود برمیگشت 

الانم ک‌دیگ انقد کات کردیم دیگ خسته شدم حقیقتا دوس ندارم برگردم بهش نزدیک ۶۰بار کات کردیم

هرچی دیروز زنگ زد گفتم نه گف دیگ نمیزنم نمیدونم چرا من عاشق این ادم شدم

شاید چون پدرم محبتی ک بایدو بهم نکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش بشه فراموشش کرد

وقتی خودت بیشتر دوست داشته باشی واسه خودت غرورت شخصیتت ارزش قائل باشی چرا نشه 

ینی ارزش ت این ادمه ؟ نچ ارزشت بیشتر از این حرفاس یکی باهات باشه واقعا بهت عشق بده آدم امنی باشه 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

سخته ولی بخاطر خودت ازش فاصله بگیر

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘