2777
2789
عنوان

لیسپینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 30 پست
دقیقا همین بود منظورشاینقد میلاد میلاد کرد کشتمون🤣🤧

اره واقعا 😂😂😂😂

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میلاد میلاد میلادددددددپپپپپپپپپپ

تاپیکش فیک بود

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
من رفتم تاپیک هاشو خوندم این با پسر عموش تو رابطه بوده جور نشده طرف رفته زن گرفته ...فقط تو ی تاپیکش ...

ولش کن همین لیسپینگ کافیه. من اونجاش ک میگفت رفته بود تو اتاقشون خیلی شک کردم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

چی بگم ، جالب بود کلمه فیک . ادم ب کلمات هم نمیتونه اعتماد کنه چ برسه ب خود تاپیکا😁

ببین اصلا معلوم بود تاپیکش فیکه خیلی با برادرشوهر جور بود میخاس حرص کاربرا رو دربیارع

مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌

واااای منم،گفتم یعنیچی که حتی نشنیدمش😑🥲

فیکه بابا،اولین کسی که نوشت تاپیکای قبلیش چی میگن،هشیار شدم چندتاشونو چک کردم دیدم داستان سرایی میکنه

چه حوصله و وقتی دارن من حوصله ندارم ماجراهای واقعیمو بگم(مگر گاها چند خط تو تاپیک هایی که هم نظر یا حتی مخالف نظر منو زندگیمن)

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

ببین اصلا معلوم بود تاپیکش فیکه خیلی با برادرشوهر جور بود میخاس حرص کاربرا رو دربیارع

باهم رفتیم خرید، لباساشو اتو کردم😍🥰

رفتم تو اتاق🤩 لیسپینگ😎

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ولش کن همین لیسپینگ کافیه. من اونجاش ک میگفت رفته بود تو اتاقشون خیلی شک کردم

میدونه من چند ساله تو نی نی سایتم اولاش خیلی روم تاثیر داشت ینی بدبین شدم شدید از همه میترسم ایقد تاپیک خیانت و دروغ دیدم ولی اف بی آی خوبی شدم😅دیگه گول نمیخورم 

حالا اگه چیزا مثبتم بگن خوبه ولی خو خیلی وقته فقط میخونم میخندم و میگذرم 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

واااای منم،گفتم یعنیچی که حتی نشنیدمش😑🥲فیکه بابا،اولین کسی که نوشت تاپیکای قبلیش چی میگن،هشیار شدم ...

ببین بعضیا خالی میبندن ملت رو میزارن سرکار دیگه

ی بار یکی از کاربرا اومد گفت حلالم کنید بیشتر تاپیکام دروغ بود😐😂

میدونه من چند ساله تو نی نی سایتم اولاش خیلی روم تاثیر داشت ینی بدبین شدم شدید از همه میترسم ایقد تا ...

من بیشتر برای خنده اینجام خیلی خوبه

سعی میکنم ن غصه کسی بخورم و نه حسرت

من بیشتر برای خنده اینجام خیلی خوبهسعی میکنم ن غصه کسی بخورم و نه حسرت

درسته اما ۵.۶ سال پیش سنم کمتر  بود باور میکردم 

وای یادمه یکی بود گف رفتم شوهرمو تعقیب کنم خیانت کرده بعد تا چندین روزم تاپیک میزد و همه سناریو ها منظم فک کن کلی هم عکس گذاشته بود بعد مشخص شد دروغ بوده

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

ببین بعضیا خالی میبندن ملت رو میزارن سرکار دیگهی بار یکی از کاربرا اومد گفت حلالم کنید بیشتر تاپیکام ...

که چی بشه اخه؟؟اینکه از ترحم و حتی جلب توجه دیگران سواستفاده بکنن،خدا به هممون عقلی بده که در جهت مثبت استفاده کنیم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚