2777
2789
عنوان

حلقه زدن پنج ماه بعد سزارین

120 بازدید | 9 پست

خانما شکم اول بودم تو بارداریم شکمم بزرگ بود چن بارم گن زدم ولی بازم شکم دارم حلقه بزنم به بخیه هام فشار نمیاد؟ چکار کنم شکم بره تو

فقط گن بپوش 

الان زوده برای حلقه زدن چون فشار میاره 

پیاده روی کن 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گن مخصوص دارم طبی ولی وقتی میزنم نمیتونم تکون بخورم بشینم پاشم شما چه نوعی گن زدی

گن معمولی ک فقط شکمم رو میبست استفاده کردم 

حالت کشی داشت و نرم بود 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

تا چن ماه؟

تا ۱سال 

ورزش هم میکردم