2777
2789
عنوان

بنظرتون پیجم و دلیت بزنم کمک

46 بازدید | 6 پست

یه پیج دارم تو اینستاگرام ام برای سه چهار سال پیشه کلی خاطره خوب و بد دارم اما دیگه دوسش ندارم 

یه پیج پیوی زدم و خوشبختانه فقط اونایی که ارزش دارن تو اون پیجمن 

بنظرتون این پیج رو دیلیت بزنم؟

شاید دلم تنگ بشه ولی دلم نمیخاد داشته باشمش:)نظر شما چیه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
دلیت بزن راحت شو از گذشته

ممنونم ازت عزیزم 

یه استوری گزاشتم گفتم پیج پیوی و اونایی که واقعا ارزشش رو داشتن اومدن بقیه مهم نیستن پس دلیت میزنم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی که حس خوبی بهت نمیده رو از زندگیت حذف کن به هر قیمتی که شده

هیچ چیز و هیچ کس مهمتر از خودت و آرامشت نیست و نباید باشه

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

چیزی که حس خوبی بهت نمیده رو از زندگیت حذف کن به هر قیمتی که شدههیچ چیز و هیچ کس مهمتر از خودت و آرا ...

ممنونم ازت مهربونم ممنونم❤️