2777
2789
عنوان

همسرم میگه

110 بازدید | 8 پست

یه خونه خریدیم همسرم میگه دوست داری به نام تو کنم یا خودم فرقی نمیکنه ..

نمی‌دونم الکی تعارف می‌کنه با واقعا فرقی نداره ..

بعد منم از اون آدما نیستم زبون بریزم روم نمیشه بگم سماجت کنم پرو بازی در بیارم ..

تو خرید این خونه هم در اصل خودش پولش داده انصاف باید داشته باشم 

ولی من خیلی راهنماش بودم طلا هامو تو این چند سال زندگی همش برای کار و خونه و ماشین فزوختم ..برای پیشرفت زندگیمون 

ولی بازم میگم حق خودش خونه ..

تازه اون از هیچی صاحب این خونه شده نه ارثی چیزی 

من خودم زمین دارم از طرف پدریم ارث رسیده اندازه پول همون خونه همسرم میشه 

اگر قیمتش بالا بره حتما برای آینده خودم همسرم بچه هام میفروشم ..

شما چی میگی ؟؟

من الکی نگم نه به نام خودت بزن با بگم باشه ؟؟؟

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر فهمیده آفرین

مرسی عزیزم .دید شما قشنگه🤌🏼

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بذار به نام خودش باشه انگیزه بگیره برای تلاش بیشتر.خدارو شکر شما زمین داری.اگه خدانکرده ازش رفتار نا ...

آره دلمم نمیاد ..بااینکه هرزنی باشه اصلا خود من دوست داره صاحب خونه باشه عقلانی 

..ولی انصاف نمیزاره ..

اگه وام مسکن باشه میشه وام به نام دوتاتون نوشته میشه

مرسی عزیزم میرم حتما میپرسم