2777
2789

تو مهمونی یه بار توی خونه خداحافظی میکنیم نیم ساعت یه دور دیگه هم دم در

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرامون خواستگار دختر و مهندس و شیمی دان داشتن پنجاه سال پیش تو روستا بعد نمیدونم چی شده زن بابامون شده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

قالب پنیر برای قالب یخ

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پاینده باشندما خودمون بچه بودیم سر سوغاتی دعوا نمی‌کردیم سر نون بسته بندی هواپیما دعوا میکردیم

یه زمانی نوشابه قوطی نبود یا اگه بود کم بود

بعد مامانبزرگم میرفت زیارت چون دیابت داشت نوشابه نمیتونست بخوره

همه رو میاورد

بعد تقسیم میکرد بین نوه ها

انگار سهم ارث شون بود  

(حیف که خونه ش رو عمه هام بالا کشیدن اونجایی که باید نظارت میکرد نکرد)

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

با بوق هم سلام می کنیم هم خداحافظی هم فحش هم تشکر هم تعارف هم...

دقیقا 🤣

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

انداختن سفره یکبار مصرف جهت بهداشت بعد با جوراب پارازین بری روش و بری و بیایی جهت پذیرایی