2789

شخصیت اجتماعی جالبی نداره و حد و حدود متوجه نیست قطعا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دلیل خاصی فکر نکنم داشته باشه اگه دیدی شوخی هاش دیگه داره از حد مرز میگذره خودت کنار بکش 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ینی ممکن نیس خوشش اومده باشه

بستگی داره به خیلی چیز ها فکر نکنم 

منم یک استاد داشتم رابطش باهم خوب بود خدا شاهده عین خواهرش بودم البته حد مرز رعایت میکرد بنده خدا 

منم عین برادر می دیدمش 

نه اون نه من هیچ کدوم علاقه ای بهم نداشتیم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بستگی داره به خیلی چیز ها فکر نکنم منم یک استاد داشتم رابطش باهم خوب بود خدا شاهده عین خواهرش بودم ا ...

اینم بگم اوایل اینطورنبودبعدسه ماه اسم کوچیک صدامیکنه ینی ب مروراینطوررفتارمیکنه

اینم بگم اوایل اینطورنبودبعدسه ماه اسم کوچیک صدامیکنه ینی ب مروراینطوررفتارمیکنه

نمی دونم اگع ادم درستیع نه