2777
2789

شخصیت اجتماعی جالبی نداره و حد و حدود متوجه نیست قطعا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دلیل خاصی فکر نکنم داشته باشه اگه دیدی شوخی هاش دیگه داره از حد مرز میگذره خودت کنار بکش 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی ممکن نیس خوشش اومده باشه

بستگی داره به خیلی چیز ها فکر نکنم 

منم یک استاد داشتم رابطش باهم خوب بود خدا شاهده عین خواهرش بودم البته حد مرز رعایت میکرد بنده خدا 

منم عین برادر می دیدمش 

نه اون نه من هیچ کدوم علاقه ای بهم نداشتیم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بستگی داره به خیلی چیز ها فکر نکنم منم یک استاد داشتم رابطش باهم خوب بود خدا شاهده عین خواهرش بودم ا ...

اینم بگم اوایل اینطورنبودبعدسه ماه اسم کوچیک صدامیکنه ینی ب مروراینطوررفتارمیکنه

اینم بگم اوایل اینطورنبودبعدسه ماه اسم کوچیک صدامیکنه ینی ب مروراینطوررفتارمیکنه

نمی دونم اگع ادم درستیع نه