2777
2789
عنوان

هرکی میگه خاک سرده اشتباه میگه

249 بازدید | 21 پست

هرکی میگه خاک سرده هر عزیزی رو که دفن کنی سردی خاکش دلتو آروم میکنه اشتباه میگه اینجوری نیست بدتر داغ دلتو تازه میکنه فقط ب اون داغ عادت میکنی 💔

من داغ عزیزی ندیدم ولی تا لحظه اون حس داغ عزیز پیش رفتم 

هرکسی داغ عزیز و غیر عزیز  دیده بهش تسلیت میگم💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از قدیم گفتن وقتی حلوا مال عزیزت نیست به دهنت شیرینه... هرکی گفته داغ سرده عزیز از دست نداده خ ...

اره بخدا دقیقا همین مثله 

ان شاء الله هیچکسی داغ عزیز نبینه نه پدر مادر داغ فرزند نه فرزند داغ پدر و مادر نه خواهر داغ برادر و نه برادر داغ خواهر 

اتفاقا درست میگن

هم برای فوت پدربزرگم

هم عموم که چند ماهه فوت شده

خاک سردی میاره و کم کم ارومت میکنه

تا زمانیکه خودت به این نتیجه برسی با توجهی به شرایط زندگی که اون فرد داشت مرگ چقدر براش خوب و نجات دهنده بود

عموی من با بیماری های مختلف و حاد خیلی اذیت شد

مخصوصا قلبی که با باطری کار میکرد 

و سرطان روده

با مردنش 

خودش راحت شد دیگه از اون همه درد

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

اتفاقا درست میگنهم برای فوت پدربزرگمهم عموم که چند ماهه فوت شدهخاک سردی میاره و کم کم ارومت میکنهتا ...

همه ی حرفات درست ولی مثلا میگم هرچند میگی عموت مریص بود اما تو نمیدونی چقدر خانوادش عذاب کشیدند و این داغ هیچوقت سرد نمیشه من اینو با چشمای خودم دیدم پسر 20  یا 19 ساله ای با مریصی کبد فوت کرد مادرش نتونست تحمل کنه اونم به ی سال نکشیده فوت کرد خب اگه خاک سرد بود دلشو آروم می‌کرد دیگه! 

همه ی حرفات درست ولی مثلا میگم هرچند میگی عموت مریص بود اما تو نمیدونی چقدر خانوادش عذاب کشیدند و ای ...

داغ فرزند فرق میکنه

در تمام جهان بدترین داغ ،داغ فرزند معرفی شده

ولی باز هم به ظرفیت آدم ها بستگی داره

ما این همه مادر داریم که بچه هاشون شهید شدن اینا ظرفیت تحمل دارن ولی همه مثل هم نیستن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

می‌دونی بدیش چیه الان میگم کاش مامانم پیر بود آخه ۴۸ سال سنه مردنه؟اینش عذابم میده

مرگ حقه حالا نمیدونیم عمر هرکس چقدره ولی جای مادرت بهشت باشه ان شاء الله 🖤 شاید درکت نکنم ولی میفهمم چی میگی

ممنون گلم 🌹 خدا پدرمادرتو برات نگه داره ❤️

چرا فوت کردن

بیماری خاصی داشتن

البته عذر خواهم که میپرسم