2777
2789
عنوان

تجاوز

388 بازدید | 8 پست

دیشب یه تاپیک زدم راجب مشکلات خودم راجب تجاوز تو بچگی و رفتار همسرم 

حرف بی ادبی نزدم چیز بدی نگفتم و حتی موضوع رو هم باز نکردم اما تاپیک رو ترکوندن

چرا؟خب مشکل من اینطوریه چیکار کنم؟تاپیک نمیزنم دیگه راجبش اما برام عجیب بود که ترکوندنش

ببخشید مشکلم بی ادبی 

من حس می کنم نی نی سایت خیلی سخت میگیره

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تجاوز در چ حد بود چ کسی بهت تجاوز کرد

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
نه.فقط اونم باهام درست رفتار نکرد حس سواستفاده کردن رو به آدم مبداد

عزیزم بهتون توصیه میکنم پیش روانشناس و روانپزشک برید 

چون ممکن بخاطر اتفاق گذشته دچار بدبینی و حساسیت شدید خیلی از کسایی ک مورد تجاوز قرار گرفتن بخاطر همین حس شما حالا یا کم یا بیشتر نتونستن ازدواج کنن یا ادامه بدن لطفا حتما برید دکتر تا زندگیتون خراب نشده من نمیگم صد در صد شمایید مشکل ولی اول خودتون رو درمان کنید و بعد به زندگی و همسرتون نگاه کنید

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز