2789
عنوان

اشپزی

106 بازدید | 12 پست

سلام خانوم های گل باسلیقه هرکسی  که تو پخت غذا یا دسر کیک شیرینی بستنی مربا ترشی وغیر 

حرفه ای  رازشو به ما هم بگه ما یاد بگیریم بخصوص کیک شیرینی طرز تهیه شو بزارین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خب چی میخوای. بدونی دقیقا بگو که مشخص بشه توضیح داد. من شخصا توی پخت خورشت مربا وترشی مه ...

عزیزم هرچی بلدی بگو از تجربه ات استفاده کنم   چیزی یاد بگیرم

برای سیاه شدن وروغن انداختن قورمه سبزیت توش یک قاشق رب انار بریز.

برای خوشمزه شدن مرغ خورشتی اونارو سرخ کن بعد توی ابی که توش رب الوچه داره بپز عااااالیمیشه

مربا همیشه شربتش جدا درست کن میوه اش رو جدا بپز

فسنجون همیشه گردو واب جدا بزار 4ساعت بپزه وتغییر رنگ بده بعد رب انار بزن اگربامرغ میپزی مرغت طعم دار کن ویک ساعت اخر به خورشتت اضافه کن

ابگوشت بزار یک گوجه سالم یک پیازسالم باگوشتت بپزه بعد دنبه و زردچوبه ومیاز وگوجه سالم باهم بکوب وبریز توی اب وگوشت عااااالی میشه

اگر برنج کته میکنی روی برنجت کره محلی بزار تا روش اب بشه انقدرلذیذ میشه که خالی میخوری برنجو

توی لوبیا پولوهات همیشه ازفلفل سیاه و جوز هندی استفاده کن طعمش بی نذیر میشه

سوالی داشتی بپرس اینا به ذهنم رسید

ترشی هم من شخصا یک ترشیم عالی میشه وهمه ازم میخوان که اونم ما مشهدیا بهش میگیم سالاد زمستونی.

مقدارموادش به خودت بستگی داره 

گوجه مثل رب درست کردن ابشو میگیری

باسرکه مخلوط میکنی ونمک

سیروفلفل قرمز

گل کلم هویج کلم سفید کرفس متوسط خورد شده

اب گوجه و سرکه ونمک بریز روی موادت وبزار برسه به مدت سه هفته توی سرما ده روز توی گرما.که البته توی گرما خوب درنمیاد

خیلی پرخرج نیست اما اکثرا با غذاهای برنجی مثل لوبیاپلو وانواع غذاهای خورشتی و ابگوشت و ماکارانی خیلی لذیذ میشه

برای سیاه شدن وروغن انداختن قورمه سبزیت توش یک قاشق رب انار بریز. برای خوشمزه شدن مرغ خورشتی اونارو ...

مربا اگه یک مثلا بزنید مثلا سیب بگید من ببخشید یکم خنگم