2777
2789

شوهرم یه مشکلی داره یعنی مشکل خودش نیست یکی از خانوادشه

و بابام دستش به هیچ جایی بند نیست

خانوادگی کلا دروغ میگن عمه هام عموهام بابام همشون خالی بندن

فیلم بازی میکنن خیلی عادیه

بعد شوهرمم به من نمیگفت امشب تو گوشیش دیدم

تا بابام منت گذاشته سرش چند روزه افتادم دنبال کارت درصورتی همش خونه خوابه نوشته ظهر ۱۰نفرو دیدم😐😐😐😐

الان قرار گذاشته با دوستاش برن مسافرت

به شوهرم‌گفته فردا میرم تهران کارتو ردیف میکنم

شوهرمم بابامو نمیشناسه باورش  میکنه😭😭😭

اینجاش شک کردم بابام بهم‌گفت به شوهرت نگو رفتم مسافرت بگو یکاری داشت به ماهم نگفت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وای دارم میمیرم خدایا دارم سکته میکنم

۱۰۰ملیونم قبلا از شوهرم قرض گرفته یکساله بهش نمیدش

شوهرمم اصلا برا من‌نمیگه 🤦‍♀️

شوهرم خیلی ادم خوش ذاتیه بابام یه ادم حسود بد دهن بد ذات خودشو پیش بقیه فرشته نشون میده درصورتی شیطانه

اگر به شوهرم بگم خودم باختم

اگر‌به بابام بگم بعد فکر میکنه شوهرم گفته تا یچیزی به نفعش نیست دعوا راه میندازه مامان بدبختمو کتک میزنه ک هیچی این وسط نیست

خدایا منو بکش راحتم کن😭😭😭

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا از این شوهرا قسمت ما کن😂برو طرف شوهرت بگو خودمون پول رو میخوایم اون به خاطر من چیزی نمیگه

چی بگم شوهرم اخلاق خوب داره بدم داره ولی بابام داره از ذاتش سواستفاده میکنه🙂

💍♥️

خدایا از این شوهرا قسمت ما کن😂برو طرف شوهرت بگو خودمون پول رو میخوایم اون به خاطر من چیزی نمیگه

چی بگم شوهرم اخلاق خوب داره بدم داره ولی بابام داره از ذاتش سواستفاده میکنه🙂

💍♥️

😂😂😂یاد این مردای خالی بند خل افتادم فاز میگیرتشون افتادم دنبال کارت نمیدونم کارتو ردیف میکنم🤣🤣هم تو فیلما هم واقعیت دیدم در اصل همش حرفه ذره ای واقعیت نداره

یا مثلا پسرا با هم اینجوری حرف میزنن فاز میگیرن🤢😂

ولی ولش کن این موردو کاری از دستت درنمیاد