2777
2789
عنوان

وای بابام😭😭😭

358 بازدید | 39 پست

جون مادر پدرتون کمکم کنید لطفا کامل بخونید واقعا افتضاحه حالم . من تقریبا ۵ سال از فوت مادرم میگذره و پدرم ۸ ماهه تقریبا با چندتایی زن رفته تو رابطه و بهم زدن و من بشدت مخالفت کردم قول داد قسم خورد اینکارو انجام نده الان نگید زندگی خودشه تت دخالت نکن من فقط اونو دارم اونم فقط منو پس منم تو این خونه بیصاحاب زندگی میکنم منم حق دارم رضایت نداشته باشم یا برعکس و این اخرای دی ماه ۱۴۰۳ بود که فهمیدم با یه زنیکه کثافت دیگه وارد رابطه شده و اینکه هرچی بهش گفتم گفت زندگیه خودم تو اضافی برو بمیر گمشو هزارتا فحش و حرف ناجور من بدبخت اخه چیکار کنم مشاوره ام رفتم فعلا هیچ کاری نکرده بعد خلاصه اینکه تقریبا یه دوهفته ای پیامای گوشیشی با اون زنکه اشغال و خوندم خیلییی زنه حسوده به بابام میگه تو زود میری خونه پیش دخترت اونو ول کن بیا پیش من یا بخاطر من برنامتو تغییر بده و کلی این داستانا و حرفا نمیدونم زنیکه شوهر داره یا نه ولی یه پسر عوضی داره تو پیاماش میگفت بعد ، کلی حرفای عاشقانه و چندش اور بهم میزنن یا مثلا بهش میگه م....مه صورتی😭😭😭😡😡کثافت عوضی خدایا رحم کن خودت بهم ، خلاصه هرروز باهم وقتی بابام بیرونه میرن پیاده روی بازار و خیابونو هزارکوفت و زهرمار دیگه ، تا اینکه چندروز پیش تصمیم گرفتم و به اون زنه عوضی پیام دادم بهش گفتم هدفت ازینکارا چیه از زندگی بابام برو بیرون و اینجور حرفا بعد گفت ما عقدیم ...  همینجوری ماتم برد مونده بودم چی بگم  فقط دوست داشتم بکشمشون .. خلاصه که الان نمیدونم باید چجوری درستش کنم این ماجرارو .تورو به جون عزیزتون الان نیاید توجیح کنید یا بگید کار من اشتباه بوده یا نباید تو زندگیش دخالت کنم به اندازه کافی زخم خورده هستم شماهاا بدترم نکنید فقط راه حل بدید. مرسی . و اینکه هرچیم باهاش صحبت کردم منطقیم باهاش صحبت کردم فایده نداشته.

چون قسم دادی چیزی نمیگم درکل حق با تو نیست گلم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خیلی تلخه ولی کاری نمیتونی بکنی.‌..

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرتون چندسالشه 

شما تنها فرزندشی

ولش کن ب امان خدا 

کاریه که شده 

امیدوارم فقط زنه اموال باباتو نکشه بالا 

البته اگه اموالی داشتع باشه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

احتمالا عقد صیغه ای بودن میتونه بعدا بهم بزنه.زیاد نگران نشو.ولی خب کم کم خودت و آماده کن بالاخره تاکی پدرت مجرد بمونه. مردا نمیتونن 

یا میتونی با هم توافق کنین باهمین خانمه صیغه ای ادامه بده خونه نیارتش که تو آرامش داشته باشی.