2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه قولی بهم بدیم

169 بازدید | 25 پست

از این به بعد هرکی هر چی درمورد موجودات ماورایی گفت باور نکنین اصلااا 

مثالش چند وقت پیش تو همین سایت یکی برای پر بازدید شدن تاپیکی زد که اتفاقا پر بازدید هم شد و به هدفش رسید 

لطفا با روح و روان خودتون بازی نکنین  و باور نکنین 

نمیگم خرافاته ولی این موجودات برای قبل از اسلام بودن الان خیلییی کم شدن الان قرآن و دعا تو هر خونه ای هست، 

کارد  چاقو هزار جور وسیله فلزی اصلا اونا نمیتونن بیان 

اگرم باشن تو کویر و جنگل و این جور جاهان خیلی کم پیش میاد که تو شهر و جاهایی که مردم زندگی امروزی دارن وجود داشته باشن 

اگرم وجود داشته باشن هیچ اجازه ای ندارن که وجود خودشونو به انسان نشون بدن حالا با صدا ، تصویر هرچی ما یه حجاب و فاصله و حائلی بینمونه اونا نمیتونن ازش رد بشن 

پس تمام این حرفایی که میگن ما دیدیم ما شنیدیم همش از یه جا شروع شده دیگه ، از همونجا دست به دست چرخیده رسیده به شما به این فکر کنین که همون شخص اولیه به یه بهونه ای دروغ گفته حالا هرچی ، کم کمش اینه که یکی این وسط حقیقتو نمیگه حالا بماند بقیه موارد 

شما که نباید باور کنین 

بله درسته.ولی قدیما دروغ نگفتن.اونو کجای دلمون بزاریم

قدیما شرایط با الان فرق میکرده 

بعدشم از کجا میدونی دروغ نمیگفتن اصلا یه حرف از قدیم تا الان رسیده از کجا میدونی صحیح و سالم رسیده باشه قضیه یک کلاغ چهل کلاغه عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا خیلی همه براتون ؟ یکی دیده یانه ؟ مگه بشقاب پرنده است که اینقدر بحث جذابی براتون منم دیدم اجنه ولی چیز خاصی نیست اینقدر فکرتون درگیرش میکنید 

من کاملا تو بحث ماورایی هستم اما زیاد درمورد اجنه ها حرف نمی زنم چون مهم نیستن خیلی

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

اصلا خیلی همه براتون ؟ یکی دیده یانه ؟ مگه بشقاب پرنده است که اینقدر بحث جذابی براتون منم دیدم اجنه ...

منم زیاد حرف نمیزنم فقط یه تاپیک زدم که دیگه باور نکنیم هرکیم حرف زد 

منم زیاد حرف نمیزنم فقط یه تاپیک زدم که دیگه باور نکنیم هرکیم حرف زد

ببین گلم هست همه جاهم هستن ممکنه اذیت هم بکنن 

ولی اگه دنبال دیدنشون باشید اونا هم میان پدر انسان هارو در میارن 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

ببین گلم هست همه جاهم هستن ممکنه اذیت هم بکنن ولی اگه دنبال دیدنشون باشید اونا هم میان پدر انسان هار ...

نه اون برای قبلا بود الان کسایی که اعتقاد دارن به اینکه اونا همه جا هستن بهشون راه میدن که بیان و حائلو از بین میبرن برای همینه حسشون میکنن

نه اون برای قبلا بود الان کسایی که اعتقاد دارن به اینکه اونا همه جا هستن بهشون راه میدن که بیان و حا ...

مشکل همینه من مخالف علوم غریبه نیستم خودم یاد دارم ولی ولی 

ارتباط با اجنه منظور نوع بدش هست که از اینده خبر میاره 

یا دعا میده به طرف و یا میگه بره فلان دعا خونه یکی بزاره 

ضربه بدی میخورن 

مشکل همینه من مخالف علوم غریبه نیستم خودم یاد دارم ولی ولی ارتباط با اجنه منظور نوع بدش هست که از ای ...

از آینده خبر میده منظورتون حس شیشمه یا فا ل ؟ اونا همه شون جنبه فان داره یا فالگیر کارش کلاهبرداریه 

راجب دعا و دعا نویسی خب این کاریه که جنو از محل زندگیش حالا هر جایی که هست بیرون میکشه و تسخیرش میکنه و دیگه اون شرایط خاصه و طبیعیه که در اون حالت حضور جن حقیقت داشته باشه اما اینکه تو حالت طبیعی باشن نه هرجا نیستن و تو حالت طبیعی نمیشه اونا رو دید 

از آینده خبر میده منظورتون حس شیشمه یا فا ل ؟ اونا همه شون جنبه فان داره یا فالگیر کارش کلاهبرداریه ...

نه اگه قران خونده باشی خداوند میگه اجنه ها به طبقه سوم چهار آسمان دسترسی دارن ما بهش میگم کتابخانه اکاشیک یا همون جای که اعمال ادم نگهداری میشه اجنه ها توانایی پرواز دارن 

مبتونن برن از آیندت خبر دار بشن خداوند اون هارو منع کرد از اینکه به اونجا برن و گفت ما اون هارو با شهاب سنگ می‌زنیم 

چون راست دروغ باهم تحولیت میدن

از آینده خبر میده منظورتون حس شیشمه یا فا ل ؟ اونا همه شون جنبه فان داره یا فالگیر کارش کلاهبرداریه ...

سوره جن، آیه ۹ آمده است که "وَ أَنَّا کُنَّا نَقْعُدُ مِنْها مَقاعِدَ لِلسَّمْعِ فَمَنْ یَسْتَمِعِ الْآنَ یَجِدْ لَهُ شِهاباً رَصَداً" که به این معناست که اجنه پیش از این برای استراق سمع در آسمان‌ها می‌نشستند، اما اکنون هر کس بخواهد استراق سمع کند، شهابی را در کمین خود می‌یابد. 

نه اگه قران خونده باشی خداوند میگه اجنه ها به طبقه سوم چهار آسمان دسترسی دارن ما بهش میگم کتابخانه ا ...

خب فردی که بتونه باهاشون ارتباط بگیره میتونه بفهمه 

اما این کار هر آدمی نیست پیش بینی با دعا نویسی و طلسم فرق داره  خیلی کم پیش میاد که یه فرد بتونه چیزی رو پیش بینی کنه 

سوره جن، آیه ۹ آمده است که "وَ أَنَّا کُنَّا نَقْعُدُ مِنْها مَقاعِدَ لِلسَّمْعِ فَمَنْ یَسْتَمِعِ ا ...

پیش از این و اکنون منظورش قبل و بعد از اسلام و قرآنه 

اره قبل اسلام خیلی زیاد بودن 

خب فردی که بتونه باهاشون ارتباط بگیره میتونه بفهمه اما این کار هر آدمی نیست پیش بینی با دعا نویسی و ...

ارتباط میگیرن بیشتر روغ به فرد میگن اون فرد هم یا توانش با بدنش پس میده یا باید به خدا اهل بیت قرآن توهین کنه