2821
2789
عنوان

پاش میمونید

133 بازدید | 15 پست

پای پسری ک از ۱۸ سالگی باهاش بودین تا ک ۲۳ ساله هستین و رابطتتون مجازی بوده ۵ سال و سه بار همو دیدین ولی هنوز درآمد کافی نداره،ماشین نداره،کنترلگره مقداری،حجاب خیلی براش مهمه،نماز میخونه،روزه میگیره،اروم و صبوره،لاغره و قدش اندازه خودتونه،خانواده پدری مذهبی ، و اینم بگم یبار بهتون خیانت جنسی کرده ،گل میکشه ،هر از گاهی،آیا پاش میمونید و ازدواج کنید پاهاش؟ولی به شدت مهربون و احساسی .کلا ویژگی خوب بد گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن مگ چلاقم؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

موندم چه مذهبی نماز خونی هست که خیانت جنسی کرده.

خیانتکار ارزش موندن نداره.

حتی اگر قحطی آدم هم اومده باشه همچین آشغالی رو انتخاب نمیکنم.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

😐 اخرین پسر روی کره زمین باشه هم ترجیح میدم همجنسگرا بشم تا زن این...عقلت کجاست دختر مگه کور و کچل ...

من نیستم دوستم باهاش تو رابطست🥲دو سه بازم کات کزدن باز برگشتن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز