2777
2789
عنوان

درد دنبالچه

172 بازدید | 14 پست

از عید تا الان رو زمین خوردم از پشت و استخوان دنبالچه م کج شده و دکتر گفت با استراحت خوب میشی ولی نشده🥺نمی دونم یه ربع مثل ادم بشینم .کسی تجربه داره؟

بازم برو دکتر شاید احتیاج به عمل باشه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خریدم خیلی فرق نداره بازم درد داره چقدر وقته خوب شدین؟ضربه خورده بود؟ .

دقیقا نمیدونم ولی چن ماه طول کشید،ضربه همون موقع نخورده بوده،یه مدت بدنسازی کاری میکردم اونجا دردم شروع شد ،رفتم دکتر گفتم ضربه نخورده گفت احتمالا از قبلا ضربه خورده الان که ورزش سنگین کردی دردش شروع شده

دقیقا نمیدونم ولی چن ماه طول کشید،ضربه همون موقع نخورده بوده،یه مدت بدنسازی کاری میکردم اونجا دردم ش ...

هییییی .منم بدنسازی میرفتم عالی شده بودم ولی حیف خوردم زمین همه چی به فنا رفت .چهار ماهه نشستن بدون درد ارزومه

سرجا که نمیره 

درست نمیشه 

ولی بعد یه مدت دردش کم میشه طول میکشه

من هنوزم عکس از کمرم  میگیرم ته تهم کجه😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بنطرم دردای ناحیه لگن خوب نمیشن. چون نشیمنگاه هست و انسان زیاد میشینه و فشار میاد بهش دردش اروم نمیشه

من ۵ساله درد لگن دارم 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من خریدم خیلی فرق نداره بازم درد داره چقدر وقته خوب شدین؟ضربه خورده بود؟ .

وای منم 22فروردین خوردم زمین

وقتی میشینم تو ماشین با هزار درد و مصیبت باید دربیارم از درد

نمی‌دونم چرا خوب نمیشه

وای منم 22فروردین خوردم زمینوقتی میشینم تو ماشین با هزار درد و مصیبت باید دربیارم از دردنمی‌دونم چرا ...

بد دردیه 🥲 من صندلی ماشین رو تا نصفه خوابیدم و به پهلو میخوابم تو ماشین🥺