2777
2789
عنوان

اطرافيان و فاميل فضول

257 بازدید | 11 پست

هر كى منو ميبينه همش ميپرسن عروسى كيه ، خسته شدم بخدا 

سوالاى تكرارى جواباى تكرارى  باز همون آدما باز عروسى كيه باز جواب تكرارى 

جالبه كه از نامزدم هيچكس از خانوادش ازش سوال نميكنن 

اما ماله ما همه كنجكاون و واقعاً حرص درار 

شما جاى من بودين چيكار ميكردين يا چه جوابى ميدادين كه حجم اين سوالا كم شه 

دو سه بار مث خودشون سوال پیچشون کنی روشون کم میشه

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاین یبار برای همیشه به اقوام فضول بگیم به شما چه و این کار رو نرمالایز کنیم

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم⁦{...

دوست داری در مورد چی باهات حرف بزنن؟ همون بحث رو پیش بکش. اگرم کلا از هم صحبتی باهاشون خوشت نمیاد که کنارشون نشین و جوابم نده. حرف روزمره همین چیزای تکراریه که کسیم دنبال جواب دقیقش نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب یه چیزی بگو دیگه،آبجی منم مثل تو بود تازه اون ناراحت هم میشد،مثلا بگو یه سال دیگه،بابا ملت میخان ...

بابا جان ١٠٠٠٠ بار بهشون گفتم خونه آماده بشه دارن ميسازن بعد ، باز خرن انگار فقط ميخوان عصبيم كنن