2777
2789
عنوان

شوهرم با من سر و سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3464 بازدید | 122 پست
حقوق نداره بعد چوسی ناشتا میانماشاللع

آفرین منم از همین میسوزم 

هیچی نیست 

آه در بساط نداره خیلیی منم منم می‌کنه 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
نه عزیزم مشکل همون پول هم نیست می‌دونی مشکل اینه آدمی هست که اصلا موقع سختی زیاد برات قدم بر نمیدارع ...

آره میفهمم چی میگی

کلا حمایت مدنظرته 

ولی دخالتای مادرش بی اثر نیس همچین

بگو شوهرم بدون من اومد راه ندین یا بگو دخالت نکنه

اون حمایتشو برداره یه کم کارت حل میشه

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سختی کشیدم این چیز نیس

منم نمونه اش دارم.عمری عذابم داد با خانواده اش.غروب اومده میگه خسته ام از صبح سر پا.گفتم منم کارای خونه انجام میدم .گفت کدوم کار...دلم شکست.گفتم پس کی برات قتاعت کردن به جایی رسیدی.کی بچه ها بزرگ کرد.گفت به جایی رسیدم پول خودم بوده و بچه ها الان میتونن به تو برسن.اینم جوایش در صورتی که نوجوانن‌.گاهی دلشون بخواد کاری کمک میکنن.

آره میفهمم چی میگیکلا حمایت مدنظرته ولی دخالتای مادرش بی اثر نیس همچینبگو شوهرم بدون من اومد راه ندی ...

هی خواهر هیچی نمیدونی از زندگی من 

مادرش یک الدنگ بدتر از خودش  

آقا تریاک میکشید بعد مادرش عین خیالش نبود صد بار گفتم 

میگف صبر کن خدا بزرگه 

نگو خودشون قوم معتاد بودن من از اول نمیدونستم فکر میکردم این شوهر من فرق داره معتاد نیس

بعد دعوا کردم ۳ ماه قهر بودم .....

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
عزیزم چرا حقوق نداره الان که سر وقت خداروشکر حقوقامونو میریزن مگه رسمی نیس الان پیمانیشم سر وقت حقو ...

نه عزیزم شرکتیه

مطمئنی معلمی؟طرز نوشتنت یه جوريه

چطوریه

زیر بغل مار

میشه بگین یعنی چی ؟ 

هی خواهر هیچی نمیدونی از زندگی من مادرش یک الدنگ بدتر از خودش آقا تریاک میکشید بعد مادرش عین خیالش ...

هعی وای

خب یه کم جدی فکر کن بهش

یه راه حلی چیزی

یا درست شه یا جداشی

تحمل نکن 

تحمل دروازه جهنمه 

اونم کسی که ببخشید نه خودش حالیشه نه خانواده ش

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا