بچه ها من تو جای کوچیکی زندگی میکنم قرارع برام خواستگار بیاد ، چن سالی هست که خواستگارا کم شدن و اینا برا همه
بعد ما هم وضعیت مالی خوبی نداریم ،فک کنم شما هم دیدین ،پسرا هم دنبال دختر پولدار میگردن جدیدا
بعد من با اینکه میدونم وضعیت خوبی ندارم و خودمم همچین تحفه آیی نیستم ( خوشگلم خدایی ولی قد بلند نیستم متوسطم ،که انتظار قد بلند داشته باشم)خیلی از پسرای قد بلند و اینا خوشم میاد، یعنی دوست دارم شوهرم ۱۸۴ ۱۸۷ باشه و خوش قد و بالا
بعد مردم شهرستان ما هم سیاهن هم کوتاه و خوشگل نیستن معمولا ، ولی ماها هم خوشگلیم هم سفید هم خوش قد و بالا و هم اخلاق و فرهنگمون بهتره
حالا من پسری رو میخوام که فک میکنم خوبه ، اونا هم منو میخواستن ولی نمیدونم چرا هی دست دست میکنن، من دوسش دارم فک میکنم و زندگیمو باهاش درست میکنم دختر زرنگی ام، فکرایی برا کارش از نظر اقتصادی دارم
حالا یه خواستگاری دارم که من اونو ندیدم ،ولی اونا نمیدونم از کجا منو دیدن ، وضعشونم بهتره حالا تعجب کردم چون اونا پولکی ان و عجیبه که دنبال پول نرفتن! مادرم که دوست داره منو شوهر بده میگه پسره خوبه ،اگه برا داداشم بود میشد به نظرش اعتماد کرد ولی برا من اگه چپ و چولاغ هم باشه میگ خوبه
بنظرتون اگه دیدم اخلاقش و قدش اونطوری که میخوام نیس به کراشم پیام بدم و بگم که دوسش دارم و رفتاراش از چن سال پیش برام شاید سو تفاهم ایجاد کرده و بهش علاقمندم آیا درست متوجه شدم یا دچار سو تفاهم شدم ؟ و بگم خانواده قرار خواستگاری گذاشتن ، نمیخوای کاری کنی یا نه؟ یا ممکنه خود بیشعورش خبر دار شه یا ی بزرگتر به گوششون برسونه که قضیه ازین قرارع اگه میخوان قدمی بردارن ی تکونی ب خودشون بدن؟