2777
2789
عنوان

پسریو می‌خوام

80 بازدید | 5 پست

بچه ها من تو جای کوچیکی زندگی میکنم قرارع برام خواستگار بیاد ، چن سالی هست که خواستگارا کم شدن و اینا برا همه

بعد ما هم وضعیت مالی خوبی نداریم ،فک کنم شما هم دیدین ،پسرا هم دنبال دختر پولدار میگردن جدیدا

بعد من با اینکه می‌دونم وضعیت خوبی ندارم و خودمم همچین تحفه آیی نیستم ( خوشگلم خدایی ولی قد بلند نیستم متوسطم ،که انتظار قد بلند داشته باشم)خیلی از پسرای قد بلند و اینا خوشم میاد، یعنی دوست دارم شوهرم ۱۸۴ ۱۸۷ باشه و خوش قد و بالا 

بعد مردم شهرستان ما هم سیاهن هم کوتاه و خوشگل نیستن معمولا ، ولی ماها هم خوشگلیم هم سفید هم خوش قد و بالا و هم اخلاق و فرهنگمون بهتره 

حالا من پسری رو می‌خوام که فک میکنم خوبه ، اونا هم منو میخواستن ولی نمی‌دونم چرا هی دست دست میکنن، من دوسش دارم فک میکنم و زندگیمو باهاش درست میکنم دختر زرنگی ام، فکرایی برا کارش از نظر اقتصادی دارم

حالا یه خواستگاری دارم که من اونو ندیدم ،ولی اونا نمی‌دونم از کجا منو دیدن ، وضعشونم بهتره حالا تعجب کردم چون اونا پولکی ان و عجیبه که دنبال پول نرفتن! مادرم که دوست داره منو شوهر بده میگه پسره خوبه ،اگه برا داداشم بود میشد به نظرش اعتماد کرد ولی برا من اگه چپ و چولاغ هم باشه میگ خوبه 

بنظرتون اگه دیدم اخلاقش و قدش اونطوری که می‌خوام نیس به کراشم پیام بدم و بگم که دوسش دارم و رفتاراش از چن سال پیش برام شاید سو تفاهم ایجاد کرده و بهش علاقمندم آیا درست متوجه شدم یا دچار سو تفاهم شدم ؟ و بگم  خانواده قرار خواستگاری گذاشتن ، نمی‌خوای کاری کنی یا نه؟ یا ممکنه خود بیشعورش خبر دار شه یا ی بزرگتر به گوششون برسونه که قضیه ازین قرارع اگه می‌خوان قدمی بردارن ی تکونی ب خودشون بدن؟

نه خودت ب پسره چیزی نگو

ب صورت نامحسوس ب دوستی کسی بسپار بگه بهش

لطفا به نیتم یه فاتحه بفرستید ممنونم❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یسوال خدایی چجوری جرعت دارید به یکی پیام اینجوری بدید نمی ترسید موقعی که اومدن واسه تحقیق یا تو عروسیتون یا موقع دیدن خواستگارت این پسره بگه فلان دختر بوده ایناها بمن پیامم داده کلی دارم میگم درمورد همه پسرا من اصن جرعت نمیکنم با کسی دوست شم سر این چیزا

یسوال خدایی چجوری جرعت دارید به یکی پیام اینجوری بدید نمی ترسید موقعی که اومدن واسه تحقیق یا تو عروس ...

خب طرف مون رو می‌شناسیم واسه چی باید همچین کاری کنه مگه غیر از علاقه صادقانه ام چیزی میبینی؟!

اگه پسر بدی بود که بهش فکر هم نمی‌کردم تو ذهن خودم و دل خودم !

بعدم در نهایت هم بگه ب پیام هست دیگه مگه چی شده ؟