2777
2789
عنوان

مردای تیرماهی بی مسئولیت و دروغگو

201 بازدید | 19 پست

این بر حسب چندین دوست و آشناس که با این مردا بودن

اولش اگه ببینن با معیاراش جوری هزار بار تو رو به آسمون میبرن کلی تعریف تمجید میکنن یه جور رفتار میکنن انگار ملکه ای

بعد یه مدت کوتاه بدون اینکه هیییییچ مشکلی بینتون باشه بی سر وصدا میرن چه در زمان آشنایی باشه چه حتی اگه بتونن از ازدواج خلاص میشن و ولت میکنن 

اکثر مردای تیر ماهی مجردن 

و با این کاراشون شوک بدی وارد میکنن به طرف مقابل تو بدترین شرایط و سختیات ولت میکنن میرن

این تجربه ی چندین نفر بود که گفتن خلاصه ک مراقب باشین

یه زن تیر ماهی ام میشناسم همینه 

گشاااااد بی احساس دروغگو سیاست مدار

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زن تیرماهی دیدم حسادت و خساست زیادی دارن و نمیخوان کسب از اونا بهتر باشه اگه اینجوری ببینن یا بدشو میکن یا ضربه میزنن و میخوان حرص  طرف مقابل رو در بیارن(دونفر دیدم 

البته توهین نباشه شاید به تیر ماهیا یهو اعصابم خورد شد یادشون افتادم

یجوری میرم انگار از اول نبودم

چند روزه داخل سایت بد گرفتید روی تیرماهیا😃ویژگی های شخصیتی آدما رو نمیشه صرفا به ماه تولدشون تعمیم ...

دقیقا و ادم مزخرف مزخرفه ربطی هم به ماه تولدش نداره

من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!
زن فروردینی دیدید چطور بوده؟

نمیگم همه ، اطراف من 🌹

اصولا ریاستو دوس دارن

خیلی با اعتماد به نفس و مستقلن و کمی اخلاقیات مردونه دارن

میتونن تنها کاراشونو پیش ببرن

مهربونن ولی کینه ای و زود جوش 

میتونین ماهی صدام کنین🎀