happygirlll مدیر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1405 عنوان چه رنگ لاکی خیلی قشنگه | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 19 پست من یه مدته ناخنامو بلند گذاشتم و لاک میزنم خیلی حس خوبی داره صورتی جیغ و قرمز و سبز و آبی و صدفی و بنفش خیلی کمرنگ دارم چه رنگی پیشنهاد میدید ؟؟رنگ پوستم هم گندمی هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی .... 1404/04/21 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1405 حالا زیاد لاک نذار من یمدت زیاد میذاشتم پاک میکردم چنبار ناخن کوچیکم افتاد الان کم میذارم خب بهتر از ناخن مصنوعی و کاشت هست دستام خوشگل میشه 😂 هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....
سانای78 عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2589 خب بهتر از ناخن مصنوعی و کاشت هست دستام خوشگل میشه 😂 بخاطر خودت گفتم عزیزم وگرنه میدونم منم ناخنهای خودم خوش فرمه فقط لاک میزنم ولی الان چشمم ترسیده 😅 هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔 تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1405 بخاطر خودت گفتم عزیزم وگرنه میدونم منم ناخنهای خودم خوش فرمه فقط لاک میزنم ولی الان چشمم ترسیده 😅 مرسی از شما 🌷💖 هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....