2777
2789
عنوان

کسی میدونه یعنی چی؟؟

3684 بازدید | 3 پست
سلام.دخترم قبلا یه سنگ کلیه 7میلی داشت که فروردین سنگ شکنی داشت و دفع شد بعد یه ماه سونو دوباره گفت چیزی نیست و کلیه سالم هست.
الان براچک آپ رفتیم سونو توش نوشته همه چی نرماله فقط تو کلیه راست کالیکتازی خفیف است که دیورتیکول کالیسی ویا کیست با احتمال کمتر مطرح است.
کانون اکولوسنت در قطب فوقانی کلیه راست تقریبامدور به اندازه تقریبی 8-9میلی قابل رویت است.

شرمنده میدونم تخصص هست ولی هرکی اطلاعی داره بگه از نگرانی نجاتم بده.هفته بعد میریم دکتر.دخترم 2سال و 4ماهه است.
دوستای گلم لطفا در مسابقه عکس نی نی های ما با موضوع " نی نی و کلاه " شرکت کنین و به 5 نفر رای بدین .... مممنون

لطفا حتما به 5 نفر رای بدین والا طبق قانون مسابقه شمرده نمی شه ....

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=219500&PostID=11876967#11876967
قصه گو نیستم اما هزار ویک شب چشمانت شهرزادم می کند...
تو اینترنت چیززیادی پیدا نکردم.فهمیدم کیست هست فقط نمیدونم ساده است یا نه/از این اطلاعات میشه فهمید؟
توروخدا هرکی میدونه تجربه داشته این مادر نگرانو کمک کنه.دی سال قبل دوهفته تو بیمارستان کودکان بودیم بخاطرعفونت ادراری ناشی از سنگ
دوبارم به خاطرسنگ شکنی رفته بودیم.طفلک دخترم چه زجرها کشید
خیلی میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان