2777
2789
عنوان

فانتزی من

204 بازدید | 18 پست

داحل خونه ام تنها زندگی کنم با چند تا گربه و روزها برم سرکار شب ها هم با دوستای مجردم خوش بگذرونم و یک بچه هم داشته باشم که تنها نباشم (باباش باید مرده باشه چون از زندگی متاهلی به شدت بدم میاد به شدت) 

زندگی رویایی من اینه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برعکسی که ، بیشتر دوست داری از چیزی مراقبت کنی تا اینکه ازت حمایت و مراقبت بشه

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

زندگی رویایی من اینه که همه آدمای مزاحم از دورم حذف بشن مخصوصا دوستام و یه مدت برم بشینم تو یه طبیعت فقط فکر کنم

تنها چیزی که از ته دل باعث ناراحتی ام میشه ایرانی بودنمه🖤 وقتی که الانت داغونه گذشته پر افتخارت به دردی نمیخوره...

زندگی رویایی من اینه که همه آدمای مزاحم از دورم حذف بشن مخصوصا دوستام و یه مدت برم بشینم تو یه طبیعت ...

منم از ادمهای فضول بدم میاد یادم رفت داخل زندگی رویایی فامیل هم نباشه

منم از ادمهای فضول بدم میاد یادم رفت داخل زندگی رویایی فامیل هم نباشه

فامیل دوست آشنا 

هر چی بدی دیدم از دوست دیدم

تنها چیزی که از ته دل باعث ناراحتی ام میشه ایرانی بودنمه🖤 وقتی که الانت داغونه گذشته پر افتخارت به دردی نمیخوره...