2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبخت نه اما یکم سختگیرن

شایدم بدبختم نمیدونم

دیگه هیچی برام مهم نیست.دیگه برام مهم نیست کی به کجا رسیده. نتیجه کنکورم چی میشه. دیگه برام مهم نیست که یه روزی سوار ماشین خارجی بشم یانه. مهم نیست که دیگه کدوم خونه زندگی کنم. سفر مجردی با دوستام برم. پولدار و تحصیل کرده و مستقل بشم. هیچچچچی برام مهم نیست. تنها چیزی که برام مهمه مرگه. اون همونیه که نه پول و ماشین و دک و پزت رو با خودت میبره و نه موقعیت اجتماعی و تحصیلاتت. بین کسی فرق نمیذاره. هیچکس...

بدبخت نیستم ول خوشبختم نیستم 

ازدواج نمیکنم چون با این وضع دلار و اخلاق خانواده و روان خودم از چاله تو چاه افتادنه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من ک بابام نمیذاشت تنها یا با دوستام برم بیرون میگفت هرجا میری با مامانت برو، از اونورم تلفنی جرات نداشتم حرف بزنم یا گوش وایمیساد ببینه چی میگم یا کلی غر میزد،لباسم سالی یه دست به زور می‌گرفت،کلا هم باید ساده میگشتم

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

مننننن از من هزارتیکس و بازم منننم 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔