2777
2789
عنوان

با درد خیانت چجوری کنار بیاییم

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 50 پست
آخ الهی بمیرم واقعا خیانت بخشش نداره منم اگه بخشیدم بخاطر بچم بود

خدانکنه من نبخشیدم نمیبخشم هرروز نفرینش میکنم کی میشه بدبخت شدنشو ببینم عذابی که به داد سر عزیزاش بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شوهر منم همینطوری بود گذاشتمش برا همون ننش

منم اینسری به سرم زده برم برای همیشه من توی روبیکاش بودم بعد دیدم شماره یه خانم ذخیره شده رفتم یه خانمه پیام دادم تا پیام دادم دیدم منو از روبیکاش بیرون کرد از دیشبع اعصابم از خودم خورده

مردا همینن

این جمله فقط مردارو راحت تر و وقیحتر میکنه مردها و زنها هردو به یک میزان دارای عقل و شعورن وحق خیانت ندارن اگر مردا بیشتر خیانت میکنن به خاطر همین حرفاست یه جور مجوز از پیش تعیین شدست

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

پوووووف نمیتونم کاری از دستم برنمیاد همش تقصیر مامانمه تو شماال ویلا داریم مامانم نمیره پیش بابام بم ...

واقعیتو به مامانت بگو

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

نیومدم میخوام جداشم

کوتاه نیا

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙