2777
2789
عنوان

بی نام🙈🙈🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 64 پست
ماهي مها

😍😍😍😍

مررررسی همه این اسمارو بایدد یادداشت کنم رو عروسکای بعدیم بذارم

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشااااا😍😍😍😍

😍😍😍😍خیلی ممنون. ❤💜❤💜❤💜

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 
میشا بذاریااااا خیلی بهش میاد آخه 😁😁😍😍😍😘😘😘😘

واقعنی بهش میاد؟؟؟

باشه عزیزم

به نظر من خیلی میاد 😍😘

اسمشو گذاشتم میشا🙈🙈🙈مرررررسی عزیزم😘😘😘

ملورین  مانلی

😍😍😍😍خیلی ممنون عزیزم❤💜❤💜💋💋💋

ممول😊

اتفاقا قیافه و موهاش بسیار شبیه ممول هست

باریکلا به هوش و ذکاوتت😍👌

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اسمشو گذاشتم میشا🙈🙈🙈مرررررسی عزیزم😘😘😘

استارتر عروسکت خیلی شبیه کارتون ممول هست بزار همون ممول🤔 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
استارتر اخر چی انتخاب کردی؟ اسمش چی شد؟

اسمش شد میشا😊😊😊😊