2777
2789
خصوصی نمی دونید چقدر می گیرن؟ مثلا ده سال سابقه تو بیمارستان خصوصی چقدر می گیره؟

کمک پرستار

توی بیمارستان خصوصی

بدون شیفت شب

با ۱سال سابقه کار توی بیمارستان

و ۳سال از قبل توی ی شرکت

۱۵میگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمک پرستارتوی بیمارستان خصوصیبدون شیفت شببا ۱سال سابقه کار توی بیمارستانو ۳سال از قبل توی ی شرکت۱۵می ...

پس پرستار ده سال سابقه تو بیمارستان خصوصی  حداقل 20 تومن می گیره درسته؟ 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
بیمارستان خصوصی حقوقش بیشتره یا دولتی؟

با توجه به پاداش و اضافه کار و کسورات متغیره و نمیشه دقیق گفت کدوم بیشتره ولی درکل دولتی خالص حقوقش بدون کسورات و اضافه کار بیشتره

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

منم خودم بیمارستان زیاد بستری شدم واقعا خیلی زحمت میکشن پرستارا

بله👌🏻🥰

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

خصوصیا کمتر میدن.طرحتو تمدید کن عزیزم.

من با اضاف کار ۲۲ میگیرم بدون تعرفه 

دوستم خصوصیه گفت بدون تعرفه ۲۶ میگیره 

تعرفه های ما یه کم البته بیشتره اونا حدود ۶ تومن ما حدود ۸ تومن البته اونا شیفتاشون بیشتره ولی جوشون بهتره و استیبل ترن 

موندم چه کار کنم

من با اضاف کار ۲۲ میگیرم بدون تعرفه دوستم خصوصیه گفت بدون تعرفه ۲۶ میگیره تعرفه های ما یه کم البته ب ...

قبول دارم جو خصوصیا خیلی بهتره‌.

من جات بودم حاضر نمیشدم بیشتر شبفت بردارم.

تمدید طرح میکردم.