بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ینی دروغ بگیم؟ وقتی طرف می پرسه قشنگه یا نه بگیم قشنگه تا دلش خوش باشه؟ ....چشم
خب چیزی نگو شما تو اون تاپیک که دروغ نشه به هرحال سلیقه ها فرق داره....... گاهی تو یه تاپیک انقدر پشت هم میگن بده طرف اصلا رغبت نمیکنه بپوشه خب یک نفرگفت بده بسه دیگه
پس بهتره اول تاپيك بجاي نظر خواستن بنويسن تعريف كنيد باتچكر
دقیقا
خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
من وقتی از کسی درمورد چیزی که هریدم نظرشو میخام واقعا میخام راستشو بگه نه اینکه ی مشت دروغ تحویلم بده
خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
ینی دروغ بگیم؟ وقتی طرف می پرسه قشنگه یا نه بگیم قشنگه تا دلش خوش باشه؟ ....چشم
اینکه آدم یه چیزی رو بپسنده و بخره بعد از همه بپرسه خوبه یا بد ؟چطوره و...برام عجیبه.با این وجود اگه به نظرم خوب باشه تعریف میکنم اگه جالب نباشه هیچی نمیگم
وقتی خریدی چه فرقی میکنه اگرادم محکم و بی تفاوتی باشیم اصلا نظربقیه مهم نیست اگرهم مهم باشه که قبل خ ...
دوس دارم بدونم نظرشون چیه...
البته اگه چیزی بخرم اکثرا شوهرمو میبرم چون خدایییییش سلیقش عالیه هیشکی ب پاش نمیرسه❤❤💋