marziiiiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 8 عنوان ای یو ای 49 بازدید | 9 پست سلام دوستان من یک ماه دارو خوردم برای ای یو ای بشم. الان رفتم دکتر فقط بهم لتروزول داده با یه سری تقویتی به نظرتون طبیعیه؟ دکترم رو عوض کنم آخه نه امپولی نه هیچی 1404/04/21 | 22:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهزاااااد عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 1691 دوم خب الان نباید آمپول بده که!میگه روز حدود دوازدهم بری سونواگر فولیکول خوب داشته باشی بهت آمپول آزاد سازی میدهآمپولو تزریق میکنی احتمالا فرداش میری برات اسپرم رو تزریق میکنههمینآمپول دیگهای نمیخواد
مهزاااااد عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 1691 دوم اگر خدایی نکرده فولیکول بالغ نداشته باشی بار بعدی ممکنه آمپول hmg با دوز پایین هم بهت بده که از اوایل پریودت تزریق کنی
marziiiiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 8 خب الان نباید آمپول بده که!میگه روز حدود دوازدهم بری سونواگر فولیکول خوب داشته باشی بهت آمپول آزاد س ... آخه شنیده بودم بین روز هفت تا دهم آمپول اچ ام جی یا مثل این میدن
مهزاااااد عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 1691 آخه شنیده بودم بین روز هفت تا دهم آمپول اچ ام جی یا مثل این میدن اون برای کسیه که یا میخواد آیویاف کنه یا به طور روتین فولیکول بالغ ندارهشما تحت نظرشی قطعا دیده فولیکول داری و دیگه نیاز نبوده بده
marziiiiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 8 آخه شنیده بودم بین روز هفت تا دهم آمپول اچ ام جی یا مثل این میدن بعد من قبلا دکتر میرفتم فقط واسه تحریک تخمدان یه سری امپول هم میداد ولی این یکی اصلا نداد
marziiiiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 8 اون برای کسیه که یا میخواد آیویاف کنه یا به طور روتین فولیکول بالغ ندارهشما تحت نظرشی قطعا دیده فو ... مرسی عزیزم