2777
2789
عنوان

بد اخلاقی با خانواده

74 بازدید | 9 پست

سلام ،دوستان من خیلی دارم سعی میکنم روی اخلاقم کار کنم،خوش اخلاق باشم،اما بعضی وقتا واقعا از کوره در میرم،مخصوصا در برخورد با بابام،

بابامو خیلی دوست دارم اما همش کارداره،یعنی باور کنید منو میبینه یه دقیقه نمیزاره بشینم همش یا وسیله میخواد ،یا یه کاری میخواد .برادر خواهرمم حتی چند بار صداشون دراومده که بابا انقدر به این کار نگو بزار بدبخت پنج دقیقه بشینه،مثلا طبقه پایینه زنک میزنه من از طبقه بالا برم بهش یه لیوان آب بدم یا برم برقو خاموش کنم،(خودشم خداروشکر سالمه مشکلی نداره ) ،پنجاه بار روزی منو میفرسته طبقه بالا و پایین زانو درد گرفتم دیگه.

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی به نظر من می خواد بابات تو رو ببینه و این رو بهونه می کنه که بیا برق رو بزن و .. دلش تنگ می شه. 

دور از جون بابات، من پدربزرگم این جور بود، همیشه عمه ام رو صدا می کرد از بالا که بیا فلان چیز رو به من بده، آخرای عمرش یک بار گفت من دلم برای دخترم تنگ می د و می خواستم ببینمش روم نمی شد بگم بیا یه لحظه پیشم. یه بهونه می آوردم که برای اون بیاد. 

ولی به نظر من می خواد بابات تو رو ببینه و این رو بهونه می کنه که بیا برق رو بزن و .. دلش تنگ می شه. ...

نمیدونم ولی واقعا اذیت کنندس.منم واقعا احتیاج دارم یه دقایق برای خودم باشم ،مثلا موقع امتحانام یه دقیقه یه بار صدا میکنه،کار میگه

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱